Nyt fra store og små

Nyt fra store og små

Kære alle,

Vejret driver gæk med os, nu troede vi lige det skulle være efterår og at vi snart skulle til at lave kastanjedyr, men nu har vi fundet solcremen frem igen. Vi klager ikke – vi glæder os over, at vejret nu i 6 måneder har været med os, så vi har kunne være ud næste hver eneste dag.

Selvom der mange ting der i corona-land er blevet lidt mere normaliseret, så er vi som institutioner stadig i det som hedde beredskabs niveau 1 – det næste lavest niveau. Det betyder at;

  • Vi skal tilrettelægge så meget som muligt af vores hver dag, så den foregår udenfor
  • Vi skal vaske og spritte alt legetøj af dagligt
  • Vi vasker sengetøj til sovende børn ofte
  • Vi kun i ydretimerne må blande vuggestue og børnehavebørn
  • I stadig skal aflevere og afhente ved lågen.
  • Vi skal have et stort fokus på at syge børn og voksne ikke er i Bulderby.
  • I ikke må have legetøj med hjemme

Til gengæld må I gerne have hjemmebag med til fødselsdage, og vi er begyndt gerne at måtte får besøg af talepædagoger og andre samarbejdspartnere igen – ligesom, at møder med forældre igen må afholdes, hvis vi holder god afstand.

Når vi spørger om hvor længer dette kommer til at gælde, så er svaret, at det skal vi regne med som minimum er det næste år – så det er det vi indretter os efter. Vi har gode muligheder for at skabe overdækkende rum uden for, og dem benytter vi os af, vi flytter traditionelle inde aktiviteter uden for, og vi glæder os over, at se jeres dejlige børn være kreative og fordybede med sand, skovle, mælkekasser, brædder og virkelig nyde en hverdag hvor den uforstyrrede leg er i fokus.

For at give vuggestuebørnene lidt mere plads at være på, så har vi lejet et langt hegn, som dele legepladsen i to – det fungere rigtig godt og vuggestuebørnene elsker deres nye store udeområde.

Inden længe er det efterårsferie (uge 42) og her er Bulderby åbent som normalt. Men af hensyn til planlægning af personalets mødetider og indkøb af mad, har vi brug for at vide om I kommer. Giv gerne besked til personalet, eller send en mail til sosis@aarhus.dk _ også selvom I kommer.

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.