Bulderby på facebook

Bulderby på facebook

Kære Forældre i Skjoldhøj Dagtilbud

Jeg håber, alle familier har haft en god sommer og har samlet energi til en ny sæson.

På baggrund af det stigende smittetal i Aarhus, har vi i Skjoldhøj Dagtilbud besluttet, at vi foreløbig fastholder de gældende retningslinjer ift. adgangsforhold og aflevering og afhentning af børn.
Det gør vi, fordi vi afventer udviklingen i smittetallet i ønsket om at passe på alle børn, forældre og medarbejdere.
Vi vil løbende følge udviklingen, og I vil høre fra mig, når der sker ændringer.

Med venlig hilsen
Johnny Krämer Christensen, Dagtilbudsleder
...

View on Facebook

Kære Alle,
I morgen, mandag d. 27.7 åbner Bulderby igen for pasning af tilmeldt børn.

Når i kommer så er der stadig de samme corona retningslinjer som før ferien, dvs. aflevering og hentning ved lågen, tøj og mad med, i taske med navn på, osv.

I uge 31 er vi fordelt på to stuer - en vuggestuestue og en børnehavestue.

Vi glæder os at ser jer Glæder os til at se jer igen.

Mange hilsner fra alle os i Bulderby
...

View on Facebook

Lige nogle billeder fra Munkholm Zoo. ...

View on Facebook

I aften afholder vi afdansningsbal for 4 dejlige og dygtige “Spektakelmagere” som skal starte i skole efter sommerferien. Festen foregår i hyggelige og skønne omgivelser ude hos sheriffen i Borum:)
Billedet er fra sidste års afdansningsbal samme sted;)
...

View on Facebook

2 months ago

Børnehuset Bulderby

Ikke en Sankt hans uden bål i Bulderby. Vi varmede fladbrød og spiste det med Søren’s hjemmedyrkede honning fra Borum. Mums det var lækkert:-D ...

View on Facebook

2 months ago

Børnehuset Bulderby

Der skal masser af vand til i varmen for at slukke tørsten;) ...

View on Facebook

2 months ago

Børnehuset Bulderby

Restaurant Bulderby var åben igen i dag med opstillede Lego borde på plænen. Mega hyggeligt:-D ...

View on Facebook

2 months ago

Børnehuset Bulderby

Vi har haft lidt snak om verdensmålene på børneniveau i dag og malet med de forskellige slags farver vi nu havde. Forventer ikke de skal kunne dem alle sammen udenad, hehe fordi det er der næsten heller ingen voksne der kan;) ...

View on Facebook

2 months ago

Børnehuset Bulderby

Vi vil ønske jer alle en god weekend 🍀😃 ...

View on Facebook

2 months ago

Børnehuset Bulderby

Ture ud af huset, højtlæsning på legepladsen og meget mere samt dejligt vejr. What’s not to like:) ...

View on Facebook

2 months ago

Børnehuset Bulderby

Nyt fra Bulderby,
Selvom verdenen uden for lågen er blevet åbnet lidt mere op, så er vi stadig underlagt de samme ret-ningslinjer som tidligere. Vi vasker af, spritter af, tager imod børn ved lågen og holder os til de aftalte grupper – og vi er næste alle ude hver dag (kun de allermindste er inde). En lille lempelse er der dog kommet – det nu igen tilladt at medbringe lidt lækket hjemmefra til fødselsdag eller afsked, eller hvis man synes personalet trænger til kage 😊 Koordinere gerne med personalet.

Inden længe begynder de første børn på deres sommerferie, og vi skal sige farvel til Marcus, Alina og So-fia som skal starte i skole. De slutter af med en stor fest hvor de spiser pizza og danser disko hjemme i Sørens have. Det er en hyggelig tradition, som er næsten lige så gammel som Bulderby, og som alle glæ-der sig til.

I forhold til sommerferie, så har vi fået den helt store kalenderbingo udfordring til at gå op, personalet har fået at vide hvornår de har ferie, og vikarer er på plads. Det betyder også at det er meget vigtigt at I kon-takter os, hvis I får brug for at ændre jeres feriebehov.

De næste par uger byder på meget sol, så husk et grundigt lag solcreme på hjemme fra, så smøre vi ind igen ved middagstid. En kasket eller solhat kan der også blive brug for.

Vi har flere arrangementer til gode – Bulderbys fødselsdag, arbejdsdag og valg til forældrerådet - dem holder vi efter sommerferie, hvor vi håber på at vi alle kan mødes igen.
Hvis I har noget i ønsker at drøfte med os vedr. jeres barns trivsel og udvikling, så sig til, så finder vi en måde hvorpå vi tale sammen.

Mange hilsner
Fra Alle os i Bulderby
...

View on Facebook