Det siger forældrene

Det siger forældrene

“Fantastisk indkøring af mine unger. Børnehuset Bulderby er en børnehave med højt til loftet, rummelighed, nærvær, humor, og plads til individet. Både personale og ledelse har høj faglighed, kreativitet og frem for alt varme, det må være Århus mindst institutionsprægede børnehave og hvor er det befriende, at i tør ‘ gribe dagen som den folder sig ud, ‘ og ikke har alt skema lagt,  børnene elsker det !! Her henter man glade børn med hjem – Børnehuset Bulderby er en perle af et dagtilbud !! Tak for jer !”

“Et sted hvor der er plads til leg, kreativitet og høj faglighed. Arrangeret personale, som viser nærvær og omsorg til børn og forældre trods sparsomme ressourcer. Økologisk hjemmelavet mad og en menu man godt kan blive lidt misundelig over. En dejlig børnehave som giver børnene en god start på livet.”

“Bare perfekt service, sted og personale! Alle er meget venlige og profesionelle. Programet er ikke fast, men børnerne får lov til at være kreative og spontane. Og der er økologisk mad de selv dyrker!”

“Trygge rammer for mine børn. Fantastiske voksne med humor forståelse og høj faglighed…….
Et sted med plads til forskellighed og respekt for individet.”