Madplan for uge 28

Madplan for uge 28

Madplan uge 28

Mandag (Søren) Tirsdag (Søren) Onsdag (Søren) Torsdag (Kirsten) Fredag (Kirsten)
Frokost

 

 

 

 

 

Deller med nye kartofler, og mormor salat Rugbrød med deller, agurkstave, flødeost og makrelsalat, kartofler Rugbrød, med fiskedeller, makrel, postej og dagens grønt Rugbrød, med æg, tomat, spegepølse og kold bulgur salat med feta. Burger med salat
Bemærkninger
Eftermiddagsmad Boller med figenpålæg Brød med rabarbersyltetøj Boller med Lemon Curd Knækbrød med ost Koldskål med hjemmelavede kammerjunker

 

 

Bulderbys køkken er økologisk – kun i meget sjældne tilfælde vil vi bruge ikke økologiskevarer

Alt brød er, hvis ikke andet er angivet hjemmebagt fra bunden. Vi bruger tomater, agurker og urter fra vores egen have, disse er ikke certificerede økologiske, men der er aldrig brugt sprøjtemidler eller kunstgødning i vores have.


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.