Madplan uge 37

Madplan uge 37

Madplan uge 37

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Frokost

 

 

 

 

 

Rugbrød, Makrel, spegepølse, skæreost og grønt fra haven Kødsovs m. spaghetti Frikadeller med ovnbagte kartofler og grønt Rugbrød med frikadeller, agurksalat, torskerogn og salat Grønsagskarry med ris
Bemærkninger
Eftermiddagsmad Boller med figenpålæg

 

Brød med smør

 

Tykmælk m. musli Brød med syltetøj Tykmælk med frugt

 

 

Bulderbys køkken er økologisk – kun i meget sjældne tilfælde vil vi bruge ikke økologiskevarer

Alt brød er, hvis ikke andet er angivet hjemmebagt fra bunden. Vi bruger tomater, agurker og urter fra vores egen have, disse er ikke certificerede økologiske, men der er aldrig brugt sprøjtemidler eller kunstgødning i vores have.


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.