Lidt men godt

Lidt men godt

Godt nytår

Vi håber alle har haft en god velfortjent ferie – vi er nu alle tilbage i Bulderby igen. Dvs. Agge er ikke tilbage, han er på kursus de næste 6 uger for at blive endnu klogere end han allerede er, specielt omkring børn og motorik. Mens Agge er på kursus er Ane vikar på stue 2.

VI oplever at mange efter ferien måske er blevet glemsomme. Der er rigtig mange som glemme at tjekke ind og ud på skærmen i al-rummet – det må i meget gerne huske, og det sammen med frugt, husk at medbringe 3 stk. frugt. pr. barn pr. uge, og sæt et kryds på sedlen på køleskabet.

I Bulderby har vi ikke så mange børn som vi kunne have, det betyder jo at der er meget plads til de børn som så er her, men det betyder også at vi ikke har så mange personale ressourcer som vi plejer at have. Derfor har vi lavet lidt ændringer, så vi bedst muligt kan udnytte vores ressourcer, og det betyder at vi fra i dag er i al-rummet og på stue 2 frem til kl. 8.30 og først herefter åbner de øvrige stuer. Det samme sker om eftermiddagen, hvor vi lukker stuerne og går i al-rummet kl. 15.30. Sammen vil vi så på tværs af stuerne skabe en hyggelig stemning med plads til leg, aktiviteter, hygge og nærvær i al-rummet i ydretimerne.

Det betyder også at vi indtil kl. 8.30 kun har mulighed for at hjælpe med vinke farvel fra al-rummet – vi vil gerne at alle store og små bliver afleveret i al-rummet og siger farvel herfra.

God weekend

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.