Nyt nyt nyt!

Nyt nyt nyt!

Tak for sidst,

Tak til alle der var med til at fejre Bulderbys fødselsdag nr. 35.  – det er ingen sag at blive gamle, når humøret er højt, gæsterne er mange, og kagerne er fantastiske. Mange tak for deltagelsen. En film fra dagens tur til motorikhallen kan ses på hjemmesiden www.børnehuset-bulderby.dk

Vi håber at se lige så mange til vores arbejdsdag torsdag d.14.4. Vi skal arbejde i haven, og bliver vejret dårligt, har vi en masse småting som trænger til at blive lavet inden for. Vi starter kl.15.00 forsætter til kl. ca. 17.00 hvor vi spiser sammen – Bulderby giver mad –  og slutter senest kl. 18.30. Arbejdsdagen plejer at være et hyggeligt arrangement, hvor vi får lavet nogle ting som vi slet ikke har tid til til hverdag, og hvor man som forældre kan møde andre forældre, få en snak og måske lavet en legeaftale. Kom glad, talstærkt og medtag gerne en skovl og trillebør hvis du har mulighed for det. Tilmelding på stuerne seneste på fredag.

Fredag er også sidste chance for tilkendegive behov for pasning dagen efter kr. himmelfartsdag – d. 6.maj – og i lukkeugerne uge 29 og 30. Ved at holde lukket kan personalet holde ferie, og vi kan spare vikarer. Vi har stor forståelse for at det kan være trælst når andre blander sig i hvornår man holder fri men at holde lukket betyder, at vi har lidt flere ressourcer at gøre med i det daglige, så overvej en ekstra gang om ikke mormor, tante-farfar eller moster Bente kunne have glæde af et sommerferiebarn, hvis I ikke selv har mulighed for at holde ferie. Har du brug for pasning i lukkeugerne kan det kun arrangeres ved henvendelse til Søren.

Foråret er her, og vi er meget ude. Cyklerne er fundet frem, og mange øver sig i at cykle uden støttehjul. Man må meget gerne have sin egen cykel med i Bulderby, og skulle i hjemme have nogle børnecykler som i er vokset fra, så aftager vi dem meget gerne. Nogen cykler, andre bygger huler af brædder og mælkekasser, og inden længe begynder vi at gøre drivhuset klar til at agurker, krydderurter og tomater kan flytte ind i varmen.

 

Mange hilsner fra alle os i Bulderby

 

 

Comments are closed.