Mad uge 19 2016
Madplan uge 19 -2016
Mandag | Tirsdag | Onsdag | Torsdag | Fredag | |
Frokost
|
Pizza med Auberginer
|
Farsbrød, couscous og tomat sovs | Rugbrød, farsbrød, sild og æg. Peberfrugt | Rugbrød, leverpostej, spegepølser, torskerogn. Dampede pastinakker og peberfrugt | Chilie Sin Carne, ølandsbrød og creme Fraise.
|
Bemærkninger | |||||
Eftermiddagsmad | Brød med smær | Grovbrød med Humus | Boller med Blomme & Abrikos marmelade | Brød med ost | Rester |
Anvisninger |
|
Bulderbys køkken er økologisk – kun i meget sjældne tilfælde vil vi bruge ikke økologiskevarer
Alt brød er, hvis ikke andet er angivet hjemmebagt fra bunden. Vi bruger tomater, agurker og urter fra vores egen have, disse er ikke certificerede økologiske, men der er aldrig brugt sprøjtemidler eller kunstgødning i vores have.