Nyt med nyt på

Nyt med nyt på

Så blev det varmt,

Vi har haft en dejlig varm uge i Bulderby, hvor livet er blevet levet på legepladsen. Det er varmt, solen skinner og det betyder også det er blevet tid sil solcreme. Vi forventer at I hjemme smøre ind i et godt tykt lag om morgenen. VI supplere så i løbet af dagen med ekstra solcreme, og hvis solen i middagsheden bliver alt for skrap, går vi i skyggen. Har i glemt solcreme hjemmefra, må i gerne låne vores når I afleverer jeres børn.

Når vi er ude hele dagen, får vi også tømt vores cykelskur for alle cykler, scootere og mooncars – alt er i brug, men det er hårdt arbejde for personalet at køre det hele ind igen om eftermiddagen. Det vil derfor være en stor hjælp hvis I vil opfordre jeres børn til lige at køre et køretøj på plads inden i går hjem. På forhånd tak.

Rigtig mange af vores børn er blevet store søskende her på det sidste og der er flere på vej. Et stort tillykke til dem alle, – vi glæder os til at lære dem at kende. Magnus og Johan er blevet så store, at de nu går i Børnehave, og i vuggestuen er der så blevet plads til et nyt barn – Alma – et stort velkommen til hende og hendes familie.

Foråret er en dejlig tid, vi har plantet alle mulige slags bønner, tomater, blomster, ærter og andet som nu står og forspirer i vinduskarmene. Det er hyggeligt, og vi glæder os til at få det hele plantet ud. Har I overskudsplanter hjemme, så modtager vi meget gerne.

I godt et år har Tommy været i flexjob som pedel hos os. Der er desværre ikke mulighed for at forlænge hans forløb, og det er vi rigtig kede af. Tommy har været en stor hjælp i forhold til rigtig mange praktiske ting. Han vil blive savnet – men dejligt at vi har så aktiv en forældre gruppe som kan hjælpe os med mange ting J

Ferieplanen er lagt og det er vigtigt for at dagligdagen henover sommeren hænger sammen, at I overholder de ferieplaner I har meddelt os. Så har I ændret ferie, har I glemt hvornår I har meldt ferie, eller har mormor fået lyst til en sommerferiegæst så I holder mere ferie end planlagt, så vil vi meget gerne have det at vide snarest.

Der er mange ting man skal kunne når man er et barn, forventninger er store fra samfundets side til hvad børn skal nå når de engang bliver så store, at de ikke skal gå i institution mere. Vi tager det med ro og skynder os langsomt, men en af de ting som vi er meget opmærksomme på er at alle børn udvikler et godt, alsidigt og nuanceret sprog. Sproget er grundlaget for mange ting og er den sociale byggesten der gør at man kan deltage i lege, få kammerater og at man kan fortælle om det der er sjovt, det der gør ondt og det der er spændende og farligt. Vi kommer til her i ugebrevene og i forældresamtaler med jer at fortælle om hvordan vi arbejder med sprog, og vi kommer også med opfordringer og forslag til hvordan I hjemme med få simple virkemidler aktivt kan understøtte jeres barns sproglige udvikling.

I dag bliver Charlotte 50 år – stort tillykke til hende. I næste uge får vi besøge af 40 pædagogstuderende fra Holland – de kommer fordelt over to dage, og vil gerne opleve et sted som Bulderby. Vidste I for øvrigt at ”Alle vi Børn i Bulderby” på ægte hollandsk hedder ”Alle Kinder Von Der Bulder Bouen”?

God weekend/pinse fra Alle os i Bulderby

Comments are closed.