Nyt om hurra,

Nyt om hurra,

Hermed sidste omgang nyheder inden ferien. VI er på vej ned i gear, er del børn har fået ekstra ferie, og vi har haft få børn flere dage – det er altid dejligt, når bedsteforældre får lyst til at tage børnebørnene med på ferie, men husk gerne at meddele det til os, så snart I ved det, så kan vi planlægge personaleressourcer og indkøb til køkkenet.

IMG_1114_FotorStue 1 har de seneste måneder været så heldig at være inviteret hjem til fødselsdage, i denne uge hos Najah. Det er vi rigtig glade for, og vi kommer meget gerne, når det er praktisk muligt med henblik på personaleressourcer og transport. Når vi kommer hjem, så kommer vi alle sammen – af hensyn til sammenholdet på stuen. Det er således ikke muligt kun at invitere bedsteveninden og de 3 søde drenge. Vi oplever også ind imellem at blive inviteret til fødselsdag i legeland, eller På McDonald’s. Det siger vi pænt nej tak til. Fødselsdag skal være noget, alle kan holde, og vi vil gerne undgå, at nogen bliver bragt i en situation, hvor de synes, de skal leve op til noget. Holder I fødselsdag her i Bulderby, så gør vi vores bedste for, sammen med jer, at gøre det til en hyggelig stund. Vi pynter op, har lavet gaver og I har måske noget med, som fødselaren kan dele ud. Af hensyn til vores kostpolitik vil vi gerne, at I kun tager en sød ting med – altså ikke både is, kage og saftevand. Én sød ting er nok, evt. suppleret med boller eller frugt. Vi er supertrænet i at holde fødselsdage, så spørg os gerne til råds.

Holder I fødselsdage derhjemme i weekenden med børn fra Bulderby, så kan vi naturligvis ikke bestemme, hvem I inviterer, men vi opfordrer til, at I også her tænker på sammenholdet. Børn snakker, og det kan være svært og uforståeligt for børn at høre, at nogen har været til fødselsdag, når man ikke selv har været med. Vælger I kun at invitere få udvalgte til en fødselsdag der hjemme, så skal Bulderby ikke bruges til at uddele invitationer.

Bulderby har lukket i ugerne 29 &30, og når vi åbner igen mandage i uge 31, er vi tilbage med frisk halm i træskoene. Det er også denne dag, den sidste del af vores søvnpolitik træder i kraft. Det betyder, at vi fra denne dag ikke længere noterer børnenes sovetid. Vi vil give jer besked, om jeres barn har sovet væsentligt anderledes end normalt, og vi regner som altid med, at I fortæller os, hvis barnets søvnrytme hjemme har IMG_3243_Fotorværet anderledes end normalt.

God sommer til alle, og husk at ferie først fremmeste handler om at være sammen, og om at samle energi, om at gøre noget man ikke plejer at gøre. Måske skal man gå i nattøj hele dage og spise morgenmad i sofaen, tage på telttur i haven eller lege turister i lokalområdet, lege gemmeleg i IKEA, eller køre race med indkøbsvognene i Bilka. Ferie behøver ikke være en stort oplevelsescirkus, og der en ingen grund til at købe sæsonkort til alle i Ree-park – bare husk at være sammen. Det kan tage et par dage at komme ned i gear, men gem Idimserne væk og PRØV DET.

 

Mange hilsner fra alle os i Bulderby

Comments are closed.