Nyt om jul

Nyt om jul

Nyt om jul

Langsomt er julen begyndt at gøre sit indtog i Bulderby. Vi er så småt begyndt at pynte op, og de første julegaver er blevet produceret (Det er som altid unika, og kan ikke byttes). Det er er en spændende tid, børnene glæder sig og der bliver snakket meget om hvad man ønsker sig i julegave og mange BR-kataloger bliver læst så meget, at de bliver helt slidt op. Flere stuer tager på juleture til bl.a. kirken og Den Gamle By. Onsdag d. 7.12 om formiddagen, har vi store bage dag, hvor vi bager julekager i helt stor stil – har man lyst til at være med, eller har en mormor er man meget velkommen til at deltage.

Torsdag d. 8.12 fra kl 14.30 holder vi vores store julefest. Vi juleklipper på stuerne, spiser hjemmebag og får et glas gløgg. Kl ca. 16.00 har vi en aftale med julemanden, som kigger forbi med sin sæk, og han plejer også at være med til at danse om juletræet. Det er en meget hyggelig dag, som vi håber alle kan få tid til at deltage i. Det er i hvert fald en god ide at være her kl 16.00 når julemanden kommer. Det er rart for børnene at have en at holde i hånden når den store mand med det hvide skæg kommer forbi. Kan man ikke selv komme, må man meget gerne sende en onkel-morfar-søster-niece i stedet for. Julemanden vil gerne vide hvor mange godteposer han skal lave, så tilmelding på stuerne senest på fredag.

Bulderby er lukket mellem jul og nytår – ugen inden jul er en helt almindelig uge, men planlægger I tidlig juleferie, så vil vi rigtig gerne vide det, så kan personalet nemlig få afviklet afspadsering og ferie på dage hvor der ikke er mange børn i huset.

I har stemt om vi skal forsætte med kostordningen og det blev et overvældende JA TAK. 30 stemte ja, 2 stemte nej og 13 undlod at stemme. Da de stemmer som ikke er afgivet tæller som Ja stemmer, ender resultatet med at 95% for en fortsættelse af kostordningen.

Ledelsen i vores dagtilbud har besluttet at sætte fokus på medarbejdernes og forældrenes samarbejde(samskabelse) omkring jeres børns trivsel, læring og udvikling. Vi vil gerne, at vi sammen kan gøre det endnu bedre for børnenes skyld. Derfor har ledelsen lavet et meget lille spørgeskema, med to spørgsmål, som vi meget gerne vil have at alle besvarer. Besvarelserne er anonyme, hvis man ønsker det – men man må gerne skrive navn og kommentar på hvis man ønsker det. I Bulderby vil vi bruge undersøgelsen til at sætte fokus på hvordan vi holder forældresamtaler – hvad kan gøres endnu bedre, og hvordan kan vi blive bedre til sammen at undres.

Spørgeskemaet vil blive uddelt på fredag.

 

Glædelig julemåned, fra alle os i Bulderby

 

 

 

 

 

Comments are closed.