Referat af forældrerådsmøde d. 17.1.17

Referat af forældrerådsmøde d. 17.1.17

Til stede: Rita, Pia, Pernille, Sobina, Henriette, Kirsten og Lene

Afbud: Ane og Katja

 

Ad 1:

 

Ad 2:

Samskabelse – der kommer til at ske en masse nyt i Bulderby, så det er andre stuer forældrene svarer på om 1 år. Spørgeskemaet er måske lidt for stort, gerne lidt mere konkret.

 

Ad 3:

Lågen kan være lidt svær at lukke.

 

Ad 4:

Sarah skal starte på universitetet d. 1 februar. Og Sarah T er ansat. De deler en stilling på stue 2. Agge tager 3 uger afsted på barsel og dækkes ind af vikar. Karima og Johannes har været vikar for Søren og de stopper begge 2 til februar.

 

Ad 5:

  1. 10 februar holder vi fastelavn – man er velkommen til at deltage, hvis man har tid og lyst. Forældrekaffe om eftermiddagen. Forældrerådet bager fastelavnsboller.
  1. april er det børnehavens fødselsdag. Vi holder en arbejdsdag i april med spisning. Vi har i personalegruppen bestemt at fødselsdage opdeles i børnehave og vuggestue når sammenlægningen af stuerne begynder. 3 år skiller mellem vuggestue og børnehave. Inviterer man hjem er det altså kun den ene gruppe og man skal som forældre kunne hjælpe med at komme frem og tilbage fra institutionen. Når fødselsdagen holdes i Bulderby holdes den på stue 3 med den gruppe af børn barnet tilhører.Ligeledes opfordres der igen til lækker frugtspyd eller lignende. Dog er det helt ok at tage en usund ting med.Ad 7:Vi synes forældrene generelt skal vurdere hvilket legetøj der sendes med børnene. Tænk over noget legetøj der giver anledning til leg. Og ingen små dele, små fingerringe eller makeup. Rita nævnte om vi havde samarbejde med et plejehjem eller om vi havde overvejet det. Hvis vi har ressourcerne til det kan vi kontakte hende for at skabe et samarbejde.
  2. Ref Lene
  3. ‘Med mor og far på arbejde’ Hvis der er nogle forældre der synes det kunne være spændende at få besøg af en gruppe børn på sit arbejde. Ellers hvis der er forældre der kunne komme ud og vise deres arbejde frem i børnehaven evt.
  4. Ad 8:
  5. Husk at der ikke må være snore i tøjet og heller ikke i kælke. Og ingen halstørklæder.
  6. Ingen legetøj med batterier må medbringes i Bulderby. Heller ikke gamle brugte telefoner. Hvis der er legetøj med batterier her, så ved vi at det er godkendt.
  7. Det skal meldes ud til forældrene og evt skrives på hjemmesiden.
  8. Ad 6:
  9. I forbindelse med de nye stuer efterspørges et fyraftensmøde for forældrene. Dette kunne være indenfor de første måneder, hvor forældrene kunne mødes på de nye stuer, møde hinanden og personalet.
Comments are closed.