Nyt uge 11

Nyt uge 11

Nyt fra Bulderby,

 

Sikke en uge – alle vi i Bulderby er næsten aldrig syge, og så i sidste uge var vi næsten alle syge på samme tid! Undskyld – men det er influenzaen og en der hedder Roskildes skyld. Vi fik klaret ugen, og vi siger mange tak for den hjælp og overbærenhed i har vist os, det er vi meget glade for. Vi er nu alle i bedring, og vi er ved at nærme os noget, der ligner en normal hverdag.

Vi har været gennem en spændende tid, hvor vi har ændret måden Bulderby er sammensat på. Der har været flere opstarts udfordringer end vi havde kunne forudsige da vi sad ved ”tegnebordet”, men vi arbejder hver dag på at optimere den nye struktur, så hverdagen bliver så god og genkendelig som muligt, og rummer noget for både store og små. Her i opstarts perioden har vi været meget opmærksomme på primært at skabe ro og genkendelighed for de små, for at de kunne føle sig trygge. Det synes vi de begynder at gøre nu, og nu begynder vi at arbejde på at skabe noget godt indhold, for de lidt større børn også.

I Bulderby har vi ikke lavet om på stuerne i 9 år, og i de samme 9 år har de samme folk arbejdet sammen. Så der en masse ting der skal læres og tilpasses, og det gør vi hver dag. Vi synes selv det går i den rigtige retning hver dag.

Vi vil altid gerne høre fra jer, hvis i har spørgsmål om stort og småt i forhold til den nye struktur eller/ og alt muligt andet.

Vi er for tiden ret mange børn i Bulderby, specielt om morgenen, det er det vi kalder sæsonudsving. Længe har der været meget stille om morgenen, men nu kan vi godt have 20 børn i huset, når klokken nærmer sig 8.00. Det betyder, at der kan være lidt ventetid på en voksen, som har tid til at vinke. I kan hjælpe os om morgenen ved at i selv sætte jeres børn ”i gang ” med en aktivitet, tegne, læse en bog eller ved at opfordre dem til at lege med en kammerat, og måske kan de lidt større selv vinke farvel ved vinduet?

I har lige fået, eller får meget snart, et brev om forældretilfredshedsundersøgelse for 2017. Forældretilfredshedsundersøgelsen er jeres mulighed for, helt anonymt, at tilkendegive hvordan I tænker vi udfører vores arbejde inden for den ramme og ressourcer vi er blevet tildelt. Vi håber meget at I vil bruge tid på at udfylde undersøgelsen, og at vi kan slå det meget fine resultat fra 2015, hvor vi havde en stemmeprocent på hele 79 %.

I undersøgelsen er der mulighed for at give uddybende anonyme kommentarer – det må man hjertens gerne, men vi håber at man har lyst til, personligt, at fremkomme med eventuelle negative kommentar til personalet også. Det er meget nemmere at gøre noget ved kritikpunkterne, når man ved hvem der står bag, og når man kender konteksten. Det er ikke fordi vi har noget imod kritik, vi har iværksat mange tiltag på baggrund af kommentarer i tidligere undersøgelser, det er bl.a. tiltag omkring kommunikation, legeplads og overgang fra vuggestue til børnehave. Men anonym kritik kan være med til at skabe en dårlig stemning, som vi gerne vil undgå. Når I besvarer undersøgelsen, opfordrer vi også til, at I ikke besvarer ud fra, hvor godt det ville være hvis vi var mere personale og havde flere ressourcer, – men svar gerne ud fra, hvordan vi klarer det inden for de rammer, vi er blevet tildelt.

Fredag d. 31.3 har Bulderby fødselsdag – og der holder vi traditionerne i hævd. Vi tager igen i år alle i motorikhallen, og om eftermiddagen spiser vi byens største kagemand. Har man som forældre lyst til at tage med i motorikhallen, eller hjælpe med kagemanden, så giv besked til personalet.

Og sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Husk at tage frugt med, og husk at sætte kryds på listen, når du har haft frugt med.

Hvis du har problemer med at ringe til Bulderby så er numrene:

Stue 1: 2384 4674, Stue 2: 2384 4675, alrum: 2384 4676, kontor: 2384 4677. Kan du ikke komme igennem på et af numrene, så prøv et af de andre – vi skal nok sørge for at de rigtige får besked.

 

 

Comments are closed.