Nyt om alt muligt,

Nyt om alt muligt,

Vi havde tænkt, at vi skulle til at skive om at i skal til at huske solcreme og sandaler, men glem det – find bare flyverdragter og vanter frem igen J. Vi er ikke helt tilfredse med forårets vejret, vi drømmer om sol og sommer – men det holder os ikke tilbage og vi forsøger udklædt som Michelin mænd at komme ud og få frisk luft hver dag. Vi bygger huler, laver installationer af mælkekasser, cykler og finder regnorme og de første mariehøns er også begyndt at dukke frem.

Vores legeplads er et dejligt sted, som er lidt vildt og rodet, men det kan vi godt lide, det giver nemlig gode muligheder for store og små til at udforske og opøve deres motorik, finde rum til aktiviteter sammen med mange, eller bare lege sammen med sin bedste ven i den hemmelige hule i hækken.

Men vi glæder os til forår, og til at slippe for flyverdragter og til at kunne komme i gang med at plante i haven og drivhuset. Vi var jo så heldige at vi af jer fik 472 Bilka-plantæsker, og de fleste af dem er nu sat til forspiring, og de skal i haven og drivhuset når natteforsten er overJ Har i hjemme for mange agurk eller tomatplanter, så modtager vi dem også meget gerne.

Vi har fart på i Bulderby, huset er godt fyldt op, og vi arbejder med at finde os til rette i den nye struktur, og vi foretager hele tiden små justeringer, så vi giver alle mulighed for at trives i det nye Bulderby. Det betyder at vi nu er lidt flere folk om eftermiddagen, og vi har fået mulighed for at vores køkkendame har fået lidt flere timer, og det betyder at det pædagogiske personale ikke længere skal bruge tid på at vaske op. De nye stuer vil gerne sige velkommen, byde på en kop kaffe og fortælle om hvordan der arbejdes på stuerne. Stue 1 byder indenfor den 16. maj fra kl 15.00 og på stue 2 er det den 11. maj kl. fra kl. 15.

Personalets sommerferie er nu planlagt, og det betyder også at i kun i yderste nødstilfælde kan ændre i de uger i har planlagt. Får i brug for at holde mere ferie vil vi også gerne vide det, så vi kan tilpasse vikar- indtaget efter fremmødet. Stuerne har en oversigt over hvornår i har planlagt ferie.

Mange husker det – andre glemmer det, med det er meget vigtigt at i som det første når i kommer og som det sidste inden i går, husker at tjekke ind og ud på ”Komme- og Gåskærmen” i alrummet. Vi bruger oplysningerne fra systemet til at planlægge mødetider, så når vi fx. kan se., at er ikke ret mange børn fredag eftermiddage, så kan vi spare personaleressourcer her og bruge dem på et andet tidspunkt. Men det kan vi kun hvis vi har de rigtige data, og dem kan vi kun få, hvis i hjælper os med at bruge systemet.

Det værste vi ved er når vi en sjælden gang oplever at lågerne ikke er ordentligt lukkede – så husk altid, også hvis du bare lige skal skynde dig, at kontrollerer om du fik lukket lågen ordentligt, og lad aldrig børnene selv åbne og lukke lågerne.

 

Fortsat god vinter,

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.