Nyt fra Bulderby

Nyt fra Bulderby

I Bulderby tænker vi os selv som en stor familie, og derfor er det ekstra svært når nogen en sjælden gang får lyst til at prøve at arbejde et andet sted. Lene har fået et nyt spændende job hvor hun skal være med til at starte en helt ny vuggestuegruppe op, i en institution som ligger tættere på hvor hun bor – det er vi rigtig kede af, men ønsker hende altmuligt held og lykke med det nye job.

Lene vil gerne sig pænt farvel til alle forældre og børn, og inviterer derfor på forældrekaffe på hendes sidste dag – fredag d. 10. november fra 1430-1600.

Arbejdet med at finde Lenes afløser er begyndt, og I vil høre nærmere når den rette pædagog er blevet fundet.

En gang om året holder personalet pædagogiskdag, i år er det fredag d. 1.12. Vi bruger dagen på at evaluere og planlægge vores pædagogiske praksis – alt det vi ikke har tid til i en travl hverdag. Denne dag er Bulderby lukket, og vi håber at I vil hjælpe os med at finde alternativ pasning – for dem der ikke kan det, vil der være mulighed for pasning i en af vores naboinstitutioner, af vores faste vikarer. Har i brug for pasning, så giv besked på stuerne seneste fredag d. 24.11 – høre vi ikke fra jer går vi ud fra at I holder fri.

Torsdag d. 14. december holder vi juletræsfest – vi klipper, spiser æbleskiver danser om juletræet – og måske kommer julemanden. Vi starter kl. 14.30 og kl. 16.00 kommer julemanden. Det er en hyggelig dag, og har man for travlt i december kalenderen til at man selv kan komme, må man meget gerne sende en onkel-tante-morfar-moster-nabo – det er rart at alle børn har en voksen at holde i hånden når vi sammen danser rundt om juletræet.

Comments are closed.