Husk alt muligt

Husk alt muligt

Nyt om stort og småt,

Efteråret har meldt sin ankomst, og igen i år falder bladende af træerne – vi finder nødder, agern, sure æbler og brombær på legepladsen – det er dejligt at have en varieret have med uspoleret natur lige uden for døren. Husk at have tøj med til både varme, kolde og våde dage. Vi har ikke låne udetøj, og vi vil gerne ud i alt slags vejr. Det er dejlig at når der er er navn i tøj – det gør det lidt nemmere at find ud af hvem der ejer hvad, når det hele engang i mellem bliver rodet lidt sammen…..

VI har på stue 1 sagt velkommen til Saga og Noa – et søskendepar som er flyttet hertil fra Allborg, og stue 2 har sagt velkommen til Isabella – vi glæder os til at lære dem og deres familier at kende.

Vi siger i morgen farvel til Demet, som har været medhjælper på stue 1, hendes vikariat er udløbet og inden længe skal hun gå hjemme og passe sin baby – I stedet for Demet siger vi velkommen hjem til Katrine. Katrine har tidligere været studerende i Bulderby, og har nu sin anden praktikperiode her i huset. Vi siger også velkommen til Mark som er pædagogstuderende i praktik på stue 2 i 6 uger, fra efter efterårsferie.

Vedhæftet dette nyhedsbrev er der nogle praktiske informationer om juleferiepasning. Bulderby har lukket mellem jul og nytår, og har man ikke mulighed for at finde alternativ pasning, så arrangeres der fællespasning i en af institutionerne i dagtilbuddet. Læse mere i vedhæftede skrivelse.

Der er i Århus et skærpet fokus på børns tidlige sprog. Det betyder, at vi i Bulderby er blevet udvalgt til at være med i et projekt, hvor det sproglige læringsmiljø i Bulderby bliver vurderet. Det betyder at alle de ansatte i Bulderby i forbindelse med en spisesituation bliver filmet i deres samvær med børnene. Efterfølgende modtager personalet sparring på deres ageren i optagelsen med det formål at udvikle og forbedre det der allerede fungere godt. Det er spændende – men for at det kan lade sig gøre skal vi have jeres tilladelse. Læs mere i vedhæftede dokument, og aflever samtykkeerklæringen senest den. 25.10 – også hvis du ikke ønsker at dit barn skal filmes.

 

Opsummering – husk:

25.10 – aflevere samtykkeerklæring

10.11 – Sidst frist for tilmelding til fællespasning i juleferien

23.11 – Sidste frist for tilmelding til evt. pasning i forbindelse med personalets p-dag d. 1.12

01.12 – P-dag. Bulderby lukket

14.12 – Julefest i Bulderby

 

Mange hilsner fra alle os i Bulderby

Comments are closed.