Uge 22 Nyt fra store og små i Bulderby

Uge 22 Nyt fra store og små i Bulderby

 

Det er blevet varmt, og vi nyder hver dag ude i varmen på vores dejlige legeplads. De mange store træer giver god skygge når solens stråler varmer alt for meget. VI har bygget en lang vandkanal, som giver god plads til at store og små alle kan være med til at hælde vand i kanalen, og se hvor det ender henne. Det er hyggeligt og det giver leg til mange timer, der er ingen konflikter, selvom man nogen gang skal vente længe i kø ved vandhanen for at få fyldt sin spand op med vand.

Når solen bliver varmest, søger vi skygge men en kop vand og en god bog. Vi regner altid med at i giver jeres børn solcreme på hjemmefra. Så giver vi dem et lag igen ved middagstid.

Vi har travlt med alt det vi gerne vil nå her om forrået/sommeren, og hverdagene blive afbrudt af de mange helligdage som er drysset ud over ugerne – i næste uge er der den sidst helligdag, grundlovsdag, og denne dag har Bulderby helt lukket da igen har meldt sig til fællespasning. Herefter er der nogen hele uger hvor vi kan hygge, lege, have vandkamp og få sagt farvel til de store børn og andre som stopper i Bulderby, inden vi gå på sommerferie.

Inden længe drager de store på en minikoloni. De skal sove i Bulderby, lave bål, riste skumfiduser, på tur til dyrehave og de slutter af med en stor fest i Sørens have. Det er en hyggelig tradition som både vi og børnene glæder os til.

Efter sommerferien, med start fra 1.9 kommer vi til at lave lidt om på Bulderby. Vi er i en situation hvor rigtig mange børn har deltidsmoduler, hvor 8 børn er flyttet, eller meget snart flytter til andre kommuner, og hvor mange starter i skole. Det betyder at økonomien er meget presset, og at vi derfor er nødt til at udlåne en medarbejder til en anden institution i området, som mangler en pædagog, frem til jul. Agge bliver vores udsendt medarbejder, det bliver spændende for ham, men hårdt for os, at undvære ham –  vi glæder os til at han kommer hjem igen.

Det betyder også at vi bliver nødt til at lave lidt omrokeringer i huset for at få tingene til at gå op. Det arbejder vi med at få på plads, og det vil vi fortælle nærmere om inden for de to næste uger.

Stue 1 har sagt velkommen til Katrine, som er ny studerende. Hun skal være her de næste 6 måneder.

Stue 2 har sagt velkommen til Frej og Ida, to nye vuggestuebørn. Vi glæder os til at lære dem og deres familier at kende.

Sommerferie kabalen er lagt, og gået næsten op – får i brug for at ændre i jeres udmeldt ferie, får i mere ferie end planlagt, så vil vi rigtig gerne vide det.

 

God weekend,

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.