Nyt om nyt, med nyt på

Nyt om nyt, med nyt på

Så er vi godt i gang igen efter sommerferien, det er altid spændende at se hvordan nye venskaber opstår, når de gamle store børn er startet i skole og nogle nye er de store. Der bliver leget i alle kroge og på kryds og tværs af stuer.

Vi har brugt sommerperioden til at få lagt nye gulve i det meste af huset, og vi har flyttet om og ny indrettet os, så vi er helt klar til på mandag, hvor vi starter vores nye ramme om dagen i Bulderby

Dagligdagen i Bulderby vil således komme til at se sådan ud, mandag til torsdag:

06.30 – Bulderby åbner – fælles start på dagen i alrummet

08.00 – Vi går på stuerne, får talt sammen, går i gang med små aktiviteter, synger en sang etc.

08.30 – Storgruppen går på stue 1, og går i gang med dagens program

08.30 – Mellemgruppen går i alrummet, og går i gang med dagens program

13.30 – 17.00 Vi mødes på stuerne, spiser eftermiddagsmad sammen og slutter dagen i fællesskab på stuerne eller i alrummet

Fredag er vi på stuerne, og deler os ikke op i grupper.

Vi tænker at det er en god ramme, om en god dag i Bulderby, når nu omstændighederne gør vi bliver nødt til at tilpasse os. Og vi tænker at denne ramme gør at vi pædagogisk kan favne både store og små, så alles interesser bliver tilgodeset. Det bliver spændende, og vi glæder os til at se hvordan det fungerer. Har du spørgsmål til den nye ramme om dagligdagen, så er du mere end velkommen til at kontakte personalet.

I forbindelse med den nye struktur vil vi gerne opfodre forældre til børn i alderen 3-6 år med deltidsmodul om, at planlægge børnenes mødetider så de er her seneste 8.30 og kan være med i gruppernes daglige liv.

Den gamle stue 1, bliver nyt grupperum for de kommende storebørn – dem som skal i skole i 2019. Det er en stor flok, og dem vil vi gerne samle og lave et anderledes tilbud for. Gamle Sarah, Sarah Strand, bliver ansvarlig for gruppen, og gruppen vil hver dag i tidsrummet 8.30 til 13.30 lave aktiviteter, hygge, lege, bygge, synge og alt det andet som hører det gode børnehaveliv til. Sarah får hjælp af resten af huset, og gæstevoksne vil komme på besøge og lave aktiviteter som lige netop de er super gode til.

De mindste børn, dem mellem 0-3 år bliver sammen med voksne som kender dem godt på de stuer som de plejer at være på, med undtagelse af stue 1 som jo er flyttet til stue 3. Joan og Birgit er faste voksne blandt de små på stue 2, og på den nye stue 3 er det Kirsten og Katrine som er de faste voksne.

Mellemgruppen – børnene ca. mellem 3-4,5 år er en lille gruppe, og for at de kan få mest ud af hinanden, så vil vi i tidsrummet 8.30 til 13.30 samle dem til fælles leg, aktiviteter og hygge, de kommer til at bruge alrummet meget. Gruppens daglige liv bliver varetaget af Trine og Connie. Søren hjælper til på alle stuer når der er brug for det.

Det er vigtig med en god start på dagen, og et ordentligt farvel er en god ting. De voksne i Bulderby har altid tid til at sige farvel sammen med jeres børn, men vi har mange børn vi skal tage os af, og vi har ikke tid til at gr med på stuer eller til lågen og vinke. Derfor siger vi inden kl. 8.00, farvel til mor og far fra alrummet, og efter kl. 8.00 fra stuerne/legepladsen

Husk tilmelding til forældre aften torsdag d.6/9, hvor vi fortæller mere om vores tanker om den nye opdeling.

Mange hilsner, fra alle os i Bulderby

Comments are closed.