Nyt om gamle mennesker

Nyt om gamle mennesker

Hold da op der er mange som har været syge, og som har været syge i flere omgange – det er dejligt at se at I holde jeres børn hjemme til de er helt raske. I Bulderby har de raske børn haft mange voksne, som har haft god tid til at lege, bygge, tegne, male og alt det andet som vi finder på. De bedste ønsker om god bedring til alle som stadig måtte døje med feber og hoste.

Fredag d. 1. marts holder vi fastelavn – prinser, prinsesser, superhelte, politi og røvere, sygeplejerskerer, monstre og andet godtfolk mødes i alrummet og slår ”katten af tønden” kl. 9.00. Udklædte forældre er velkomne til at deltage. Når tønden er blevet smadret, laver vi konkurrence, synger og hygger. Om eftermiddagen fra. kl. ca. 14 byder forældrerådet på kaffe og fastelavnsboller til alle.

Fredag d. 5. april fylder Bulderby 38 år – og det fejer vi som altid med byens største kage, hygge, sang og fællesskab – vi håber også denne dag at se mange forældre når vi kl. ca. 14.30 skære kagen for.

Fredag d. 12. april holder vi bedsteforældre dag. Fra kl. 13.30 hygger vi på legepladsen, vi tænder op i bålet, der er snobrød, kaffe og kage. Har man ikke en bedsteforælder i nærheden, så må man gerne sende en onkel-moster-faster-nevø-grandtante-fætter i stedet for. Hvis man medbringer en lille blomst eller plante til vores have, som man kan plante sammen med børnene, vil det være dejligt. Vi sørger for rollator-parkering. Indbydelse er vedhæftet dette brev.

Torsdag d. 9. maj holder vi det helt store 3-i-et-arrangement. Vi starter med arbejdsdag kl. 14.00+, hvor stærke mænd og kvinder hjælper os med at rydde op på legepladsen, samle nye haveborde, skifte sand i sandkassen, male og bygge ny højbedshyggehængeudhave. Kl. ca. 17.00, afholder vi valg til forældrerådet mens børnene ser film, og kl. 17.30 slutter vi af med fællesspisning – hotdog fra bål. Vi glæder os rigtig meget til denne dag, og håber rigtig meget at det er noget som i vil prioritere at deltage i.

I må gerne have legetøj med i Bulderby hjemmefra – så længe det er legetøj som I ikke bliver kede af, bliver væk eller går i stykker, og så længe at legetøjet overholder almindelige sikkerhedsregler, dvs. at det ikke indeholder batterier, at det ikke indeholder glas eller andre ting som kan gå i stykker og blive til fare. Og så længe det legetøj I tager med, ikke er dødirriterende for omgivelserne. En god huskeregel, er at hvis noget legetøj larmer og skaber konflikter derhjemme så gør det det sikkert også i Bulderby (blokfløjter, mundharper pistoler f.eks.). Vi bruger ikke tid på at lede efter legetøj medbragt hjemmefra, men er der tydeligt navn på, dukker det næsten altid op igen. Derudover skal man overveje at medbragt legetøj kan være med til at fastholde barnet og at det nogle gange er bedre for barnets muligheder for at kunne indgå i lege med andre børn ikke at skulle holde øje med sit legetøj. Tag en snak med personalet, hvis du er i tvivl.

Husk at vi på Knurredut stuen har et ret stort bibliotek med bøger til udlån – lån dem før hende den irriterende fra din mødregruppe

Hvad skal vi have at spise? Se det på tavlen ved køkkenet eller følg på Instagram profilen ”bulderbymad”

 

Mange hilsner

Fra Alle os i Bulderby

Comments are closed.