Nyt om mange spændende ting

Nyt om mange spændende ting

Der har den sidste tid været flere forskellige tv-udsendelser som skildrer livet i daginstitutioner, og konsekvenserne af de normeringer som vi har. Disse udsendelser har vi også set. Vi kunne forstille os, at mange må gå med tanker om, om det man ser i udsendelserne også kunne ske i Bulderby. Det tænker vi ikke det kan. I Bulderby er vi gode til at hjælpe hinanden på kryds og tværs, så ressourcerne bliver fordelt der hen hvor der er mest brug for dem, vi er gode til at tale om det som er sjovt, svært eller udfordrende og sidst men ikke mindst så er der aldrig nogen som står alene med en opgave som er svær. Har man lyst til at se hvad der sker i Bulderby, så er man meget velkommen til at bruge en dag her, hvis arbejdet tillader det – aftal det bare med personalet på stuerne.

Vi glade for den opmærksomhed der er for de normeringer vi har, for selvom vi trives og når meget, så kunne vi nå meget mere, hvis vi havde en bedre normering. Skal vi have bedre normeringer, så kræver det politiske ændringer. I morgen er der valg og her har man som borger mulighed for at stemme på partier, som har i hvert fald siger at de vil have fokus på minimumsnormeringer

BMI(Bulderbys metrologiske institut) er sikre på, at nu er sommeren på vej. Husk derfor, at smøre jeres børn ind i et tykt lag solcreme hjemmefra – vi smøre dem ind igen ved middagstid. Husk også at tjekke garderoben for om tøjet passer til årstiden, og om det stadig passer, og måske en kasket eller solhat kan være en ide at have med.

Sommertiden er også tiden hvor mange unge bruger Bulderbys legeplads uden for åbningstiden – det må de gerne, men desværre er de ikke ret god til at behandle vores ting ordentligt, og de holder sig desværre heller ikke kun til Prince Light og grøn sportsvand. Hver dag inden der kommer børn på legeplads, så går vi en runde og fjerne det værste, men ser i noget som vi har glemt, må i gerne smide det i skraldespanden. Er man ud og gå en aftentur med sin kamphund, som hedder King, så må man også godt lige slå et smut forbi legepladsen, og høre om de unge ikke skal finde et andet sted at hænge ud. Vi er i dialog med SSP om problemet.

Der kommer de næste år til at ske store ændringer i skolestrukturen i Århus Vest– bl.a. skal Ellekærskolen nedlægges. For Bulderby kommer det til at betyde, at vores dagtilbud i løbet af efteråret bliver nedlagt og vi bliver en del af Skjoldhøj Dagtilbud. Det et ikke noget I som forældre kommer til at mærke ret meget til, udover at de ændrede skoledistrikter kommer til at betyde at nogen får en ny distriktsskole. Det kan man læse mere om på aarhus.dk

I Bulderby indretter vi os, så vi altid har de bedste muligheder for at alle børn trives og bliver den bedst mulige udgave af sig selv, derfor har vi det sidste år indrettet os med en gruppe med de kommende skolebørn for sig selv, en gruppe børnehavebørn i alrummet og to vuggestuegrupper. Det kan vi ikke gøre efter sommerferie, så der indretter vi os på en anden måde – det fortæller vi mere om i næste uge, de sidste detaljer skal lige falde på plads.

God grundlovsdag, valg og pinse

 

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

 

Comments are closed.