Nyt om ferie og meget andet spændende

Nyt om ferie og meget andet spændende

Som I måske ved så er kravene til hvordan vi som institution skal indrette os i forhold til covid-19, blevet lempet en smule.

Det betyder, at vi fra mandag d. 25.5 igen indrette os i stuer, og børnene vil således fra på næste mandag være på de stuer de plejer at være på, samme med de voksne de plejer at være samme med. Stuerne skal stadig, som det har været tilfældet med de grupper vi indtil nu har været i, holdes adskilt og det betyder at man ikke kan lege med børn fra de andre stuer. Vi må også igen være flere børn og voksne samme – vi skal ikke længere tænke i kvadratmeter.

Alle de øvrige retningslinjer opretholdes, og det betyder at:

  • Aflevering og afhentning af børn foregår ved lågen
  • Tøj i taske med tydeligt navn afleveres ved lågen – husk lidt af hvert, vejret skifter meget
  • Eftermiddagsmadpakke med navn afleveres ved lågen, eller lægges øverst i tasken
  • Rengjort sutter og nyvaskede klude/sovedyr må medbringes
  • Vi skal stadig bruge jeres barns komme og gå tider til planlægning af personalets mødetider – senest torsdag i hver uge.

Selvom der er lidt vej endnu, så er det dejligt at vi begynder at bevæge os i en lidt mere normal retning for hvordan vi plejer at gøre i Bulderby. Men når der er sagt så tænker vi, at set fra et institutionsperspektiv så har der også været gode ting i denne tid. Vi har været nok personale på arbejde til at kunne være sammen med jeres børn i små grupper på højest 5 børn og én voksen, og det har givet en tid til uforstyrret nærvær og fordybelse, som man sjældent oplever i en normal hverdag. Samtidig tænker vi også, at det har været godt for børn og voksne, at være så meget ud som vi har været – frisk luft og sol på kinderne og mad under de blomstrende træer, det er ikke så ringe…

Skulle I få brug en snak om jeres barns trivsels- og udvikling, er der noget som I tænker vi samme skal være opmærksom på, så sig det til os, eller send os en mail så finde vi ud af en måde vi kan tale samme på.

Inden længe er det tid til sommerferie, og for at vi kan planlægge og bruge vores ressourcer bedst muligt, har vi brug for at vide hvordan I holder ferie. Vi ved godt at alle ikke har mulighed for det men vi opfordrer til, at alle finder tid til at holde 3 ugers sammenhængende ferie. Det giver tid til at komme ned i gear og mulighed for at få ladet sindet op med nærvær og gode oplevelser – noget der kan bruges af når den travle hverdag igen melder sin ankomst. Og huske ferie behøver ikke være rejser og store oplevelser – ferie er også vandkamp i haven, skovtur, bage boller, og gå i nattøj hele dagen.

Giv besked til personalet om ferie, eller send en mail til sosis@aarhus.dk – og senest fredag d. 29.5

Mange hilsner

Fra alle os I Bulderby.

Comments are closed.