Velkommen til Bulderby

Velkommen til Bulderby

Børnehuset Bulderby modtager børn fra 0-6 år. Vi har 3 stuer: en stue med børn i alderen 0-3 år, en stue hvor børnene er blandede i alderen 0-6 år, og en stue med børn i alderen 3-6- år.

Vi har taget navn efter Astrid Lindgreens berømte børnebog. Den barndom som børnene i disse bøger har – en ubekymret barndom med plads til betydningsfulde venskaber og til den uforstyrrede leg, og hvor det at være barn er betydningsfuldt i sig selv – det vil vi gerne stræbe efter at børnene i Børnehuset Bulderby skal opleve.

Bulderby er et åbent hus, hvor børnene kan gå på besøg på de andre stuer for at besøge søskende og venner, og for at være sammen med de voksne der laver noget, som barnet finder spændende.

I Bulderby har vi ikke så mange planer og ting vi gør på bestemte tidspunkter. Vi tror at både børn og voksne har godt af en hverdag, hvor der er plads til skøre indfald og spontane aktiviteter. Det betyder at vi i høj grad arbejder ud fra at lave det som interesserer børnegruppen ligenu – vi griber deres ideer og ønsker og forsøger at gøre dem til virkelighed, og vi kommer som voksne med indspil til børnene, som gør at de kan bringe legen til nye højder.

Vi har gode faciliteter inde – al-rum, gymnastiksal og mormor-stue, bord-tennis og bordfodbold. Ude har vi en fantastisk legeplads med bål-hytte, snedker værksted, fodboldbane, ude-instumenter, vandkanal, urtehave og et kuperet terræn, der give mulighed for motoriske udfoldelser i verdensklasse.Vi har et fint lokal-område som ofte er mål for ture, og der er ikke langt til sø og skov, og til bjergbestigning på Hasle bakker.

Billeder og tekst kan fortælle meget, men vil du have den fulde oplevelse af hvad Bulderby er, vil du vide hvad vi står eller vil du bare se giraffen – så kig forbi. Vil du være sikker på at vi har tid til at snakke med dig, må du meget gerne ringe og aftale tid for et besøg.

Vi modtager børn i alderen 0 til 6 år, og har 17 vuggestuepladser og 30 børnehavepladser. Du kan via menuerne i venstre side se billeder fra Bulderby og læse generelle informationer om hvad vi er for et sted.

20130218-135522.jpg

Comments are closed.