Nyt fra Bulderby uge 46-2013

Nyt fra Bulderby uge 46-2013

 Hurra…..

Bulderbys meget dygtige børn har vundet en Alfons Åberg-tegnekonkurrence, og præmien er en tur i biografen for at se den helt nye Alfons-film ”Hokus Pokus Alfons Åberg”, før alle andre. Turen vil være for alle børnehave børnene samt personaler tilkyttet. Det glæder vi os rigtig meget til, og turen kommer til at foregå tirsdag d. 3. december.. Filmen bliver vist i Biocity fra kl. 12, og vi vil være tilbage i børnehaven igen ca. kl. 14. Alle børnenes flotte farverige tegninger hænger fortsat udstillet over biograf stolene i alrummet.

Har I husket at svare?

IMG_1562I har alle fået tilsendt materiale om forældretilfredshedsundersøgelsen (57001 point i Wordfeud), og vi vil meget gerne, at I tager jer tid til at besvare undersøgelsen – det tager ca. 5-7 minutter at svare. Lige nu har kun ca. 55 % svaret, og vi ville gerne, at det tal blev meget højere. Vi bruger resultatet til at evaluere vores praksis og se om der er noget vi skal gøre mere, mindre eller på en anderledes måde. Så drop Allan Simonsen i ”Vild med Dans” og hjælp os med at besvare tilfredshedsundersøgelsen.

Det nye forældreråd har haft sit første møde, og rigtigt mange gode ideer til det fremtidig arbejde blev bragt på banen. Referater fra forældrerådets møder bliver at hensyn til de svenske papirskove ikke udprintet men kan læses på tavlerne på stuerne, eller på Bulderbys hjemmeside www.bulderby.dagtilbud-aarhus.dk.

Det er blevet koldt, men det holder os ikke inde. Vi leger, cykler og spiser stadig madpakker på legepladsen, så husk derfor varmt tøj, huer, handsker, støvler, flyverdragter osv. til jeres børn.

Vi har sagt farvel til Ida og Simon, som er flyttet til Voel. Det er sørgeligt at sige farvel til gode venner, synes både børn og voksne, men vi ønsker dem alt mulig godt fremover. Caroline, studerende på stue 1, har haft sidste dag, og skal nu tilbage i skole. På mandag starter et nyt vuggestuebarn på stue 2 – hun hedder også Caroline, og bor i det hus som Ida og Simon lige er flyttet ud af, sjovt som tingene nogle gange kører i ring. Toke starter på mandag på stue 1, et stort velkommen til ham.

IMG_0998 Vi er i gang med at vedligeholde legepladsen. Vi har fået nye bænke på skråningen ved bålpladsen, og i næste uge får vi ny låge ved bagindgangen. Derudover bliver der udskiftet en masse træ på ”skibet”, og rundt langs bede og sandkasser. Det er dejligt at få frisket det hele op og børnene hjælper meget gerne Søren med at løfte brædder, save, måle op og skrue skruer i med boremaskinen. Det tager lidt længere tid, men det er meget hyggeligt, og børnene elsker at hjælpe med rigtigt voksenarbejde. Vi kalder det pedelpædagogik J

 

Vi har lus, og det er træls. Det bedste råd vi kan give er at tage ned til Grace i salon Glamour, og sige ”5 mm”. Det løser problemet. En mindre drastisk løsning, som er næsten lige så god, er at kæmme håret regelmæssigt. Gør det f.eks. til en vane at gøre det hver fredag og skulle der være lus eller luseæg i håret, så kan en hurtig behandling med luseshampoo løse problemet, så vi mandag morgen kan starte ugen uden alt for mange uønskede hoveddyr.

 

God Weekend og hurra for Bulderby´s børn og Alfons Åberg fra alle os i Bulderby!


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.