Rend, hop og slap af – og fødselsdag

Rend, hop og slap af – og fødselsdag

I uge 13 – 24-28 marts – holder vi en anderledes uge. Det bliver en uge med forskellige aktiviteter med fokus på krop og bevægelse. Vi starter hver dag med en frisk løbetur på stierne i området, så det er en god ide at få støvet løbeskoene af. Resten af dagen bliver der aktiviteter, både for de store og de små og det kommer til at foregår både ude og inde. Et mere detaljeret program vil blive ophængt på stuerne.
IMG_4905
Ugen slutter vi af med at tage i motorik hallen. Vi skal tidligt af sted, så alle skal fredag d. 28.3 være i Bulderby senest kl. 7.45. Vi tager alle af sted, så der er ingen hjemme til at passe børn der måtte komme senere.

Samme fredag eftermiddag er det Bulderbys fødselsdag – og det fejrer vi med byens nok største kagemand. Kagemanden består af 18 forskellige kager som bliver samlet til en stor kagemand. Vi har brug for jeres hjælp til at få bagt kage, så få allerede nu en kageskabelon og vær med til lave byens største og bedste kagemand. Vi skærer kagen for kl. 14.00 og alle forældre og søskende er meget velkomne til at komme og fejre dagen sammen med os.

Vi har haft en dejlig uge, hvor vi har været rigtig meget ude. Stue 1 pyromanerne har lavet bål og meget lækker tomatsuppe til alle med frisk bagte pandebrød. Bål er en dejlig aktivitet, og alle børn er rigtig glade for at hjælpe til med at finde brænde, tænde op og forberede grøntsager til suppen.
På stue 2 har Signe, Nicole, Rosa, Isabelle, Regin og William været i Minibio sammen med Andra og Agge. Her så de 4 kortfilm om forskellige temaer – alt imens der blev gnasket popcorn og drukket æblejuice.. Det var en rigtig fin tur og i næste uge er det storbørns gruppen som skal af sted.

Stue 1 har været på tur til søerne for at spise madpakker og kigge på ænderne. Der var ingen ænder, men der var et par hættemåger som gladeligt spiste resten af vores fastelavnsboller. Vi så også en mand, hans job var at fange fiske, tage billeder af dem og sætte dem ud igen. Sjovt job synes børnene.

I har i forbindelse med forældrerådets forældre-engagements undersøgelse tilkendegivet at I gerne vil hjælpe os med forskellige praktiske opgaver. Det er vi meget glade for, og vi har nu lavet et stor opslag i alrummet, med de forskellige praktiske ting vi gerne vil have hjælp til at få fikset. Og hvor man kan se hvem der af personalet er ”tov-holder” på opgaven. Det er naturligvis frivilligt om man vil hjælpe os og det er opgaver der ikke tager lang tid, og som I kan passe ind når I har tid til det. Vi er meget glade for al den hjælp vi kan få. Flere af de lidt større opgaver vil vi tage fat på til vores arbejdsdag fredag d. 2. Maj.

God weekend,
Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.