Så er vi tilbage! – nyt fra Bulderby uge 34-2014

Så er vi tilbage! – nyt fra Bulderby uge 34-2014

Vi håber at alle har haft en god ferie, og nu er klar til at møde SDC13459dagligdagen med frisk energi – det er vi. Efter sommerferien er det en god ide lige at tjekke om tøjet i garderoberne stadig passer, og om det svarer til årstiden. Ligeledes kunne det være en god ide at give madpakkerne et service tjek – antallet af søde frugt yoghurter, mælkesnitter, chokoladekiks og andet sødt, er vokset meget her på det sidste. Vi opfordrer til at madpakkerne ikke indeholder for meget sødt, men at der lægges vægt på en god basis kost – groft brød, pålæg, gnavegrønt, en rest aftensmad, som vi gerne varmer, lidt frugt eller tørrede nødder. Vi forstår behovet for en gang i mellem at putte en lille sød overraskelse i madpakken, men vi opfordrer til at dette kun sker undtagelsesvis, f.eks. om fredagen som ofte med Disney Show og fredagsslik er en sød dag i forvejen.

På nedenstående hjemmeside findes der mange gode inspirationsforslag til madpakker: http://www.madklassen.dk/Opskrifter/madpakke/forside.htm

Efter sommeren er vi ikke helt fyldt op med børn og det betyder, at vi har flyttet lidt rundt på personalet. Sarah og Connie er nu IMG_1246tovholdere på stue 1, Agge, Kirsten, Charlotte samt Sascha som er i virksomhedspraktik, styrer med kyndige hænder stue 2, og på stue 3 tager damerne Birgit, Lene og Joan sig kærligt af børnene. Søren er alle steder – der hvor der lige er mest brug for det – primært på stue 1 og 2.

Vi har sagt velkommen til en del nye børn efter sommerferien. Emmy, Frederick og Luna, på stue 1. Vi håber I vil tage godt imod dem.

Vi har før sommerferien indkøbt et drivhus, som skal være i gården mellem stue 1 og 2. Men vi har ikke rigtig haft tid til at få det samlet. Findes der måske et par forældre der vil komme en formiddag eller SDC13448eftermiddag og hjælpe Kirsten og Søren (ikke dem fra Grand Prix) med at få det samlet?. Vi tænker at drivhuset udover at være hjemsted for at dyrke egne grønsager, kan blive en vinterhule, hvor vi kan lave forskellige aktiviteter. VI er klar – vi mangler bare lidt hjælp.

Torsdag d. 28.8 afholder vi sammen med forældrerådet fællesspisning. Konceptet er det samme som sidste år. Alle medbringer en ret, og vi laver en stor fælles buffet. Vi starter kl. 17.00 og slutter senest kl. 19.30. Det var sidste år et meget hyggeligt og velbesøgt arrangement, med mulighed for at møde andre forældre som man måske ikke støder ind i til hverdag samt lave legeaftaler og få en god snak. Tilmeldinger på stuerne fra på mandag.


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.