Så kom der drivhus

Så kom der drivhus

 I denne uge har vi endelig fået bygget vores drivhus. Med hidkaldt Færøsk ekspertviden har Søren, Regins far og en hel masse skrue-IMG_2951holdende børn på ganske kort tid fået samlet og opsat drivhuset. Nu mangler kun de sidste detaljer samt lidt vinduer og inventar, inden vi kan holde en officiel housewarming. VI glæder os til at tage det i brug. Det bliver et dejligt sted, der ud over planter også kan huse mange andre aktiviteter. Stor tak til Regins far, Sjúrdur, for hjælpen.

Forældrerådet valgte i denne uge, sammen med personalet, at aflyse den planlagte fællesspisning. Med kun 8 tilmeldte familier, var det vores fælles vurdering, at det var bedre at udskyde arrangementet. Vi planlægger at afholde fællesspisning igen i november – dato kommer snarest.

Den sidste rest af sommer bliver nydt på legepladsen i fulde drag og cykler, rutsjebane, gynger og legehuse bliver brugt. Vi forsøger også at spise mad ude, men indimellem må vi søge tilflugt på stuerne for meget aggressive hvepse, der vil have vores mad.

Inde bliver der spillet bordfodbold, og en ny generation af IMG_2904bordfodbold talenter er på vej. Andre bygger huler, leger hund og tager på rejser til farlige lande med rygsæk og oppakning. På stuerne er der plads til hygge, perler, historier oplæsning og skøre sange – og nogle har været i gymnastikrummet for at bygge togbane, og tumle til høj musik.

I dag siger vi farvel til Signe og Anton, som sammen med deres forældre flytter til Hadsten – de vil blive savnet. På mandag begynder Lana i vuggestuen og Noah på stue 2, stort velkommen til dem. Og på mandag så flytter Konrad fra stue 3 til stue 1. På mandag siger vi også velkommen til Michelle som starter i praktik 2 timer hver dag på stue 1. Michelle har tidligere været her, så hende kender børnene.

Sæt kryds i kalenderen:

Onsdag d. 24.9  Forældreaften. En hyggelig aften med oplæg fra personalet, debat om bl.a. kostordning og en ny type af ansatte i Bulderby. Der vil være mad, vin og film, og mulighed for en god snak med andre forældre.

Fredag d. 26.9

Gensyns eftermiddag for gamle børnehavebørn.

Fredag d. 17.10

Afslutning på vores kunst uge, med fernisering og pindemadder.

 

Rigtig god weekend

Fra alle os i Bulderby


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.