Besøg fra nær og fjern

Besøg fra nær og fjern

I Bulderby kan vi godt lide at få gæster, så vi siger altid ja tak, når Unknownstuderende fra ind- og udland spørger om lov til at komme og være i Bulderby i kortere og længere tid. Lige nu har vi besøg af Ashia, som kommer helt fra Kina. Hun er her to dage om ugen, og hun synes det er meget spændende at være i Bulderby, selvom hun er noget forundret over at børnene ikke har lektier for! – Det kan være vi skal til at kigge på det…..

I næste uge får vi flere gæster. Mira fra Finland og Antonia fra Grækenland, skal være på stue 2 og 3 i tre uger. Vi håber I vil tage godt imod dem. Vi har stor glæde af at fortælle om vores pædagogik til andre og det er meget spændende at høre om de tanker man har om børn og pædagogik i andre lande.

I dag (fredag) har vi besøg af de store børn som lige er startet i skole efter sommerferien. De kommer sammen med deres forældre og siger goddag og fortæller os om hvordan det er at gå i skole – det glæder vi os rigtig meget til.

Kirsten og Sarah har gang i et spændende projekt om hjul, cykelhjul, bilhjul, store hjul og små hjul – hjul alle vegne. Har i gamle dæk fra Lada’en som I ikke længere bruger, så må I gerne trille dem med ned til Bulderby.

Onsdag havde vi en spændende forældreaften med valg til

Agge var i sommerferien i Østrig, for at besøge sin gode ven Hansi
Agge var i sommerferien i Østrig, for at besøge sin gode ven Hansi

forældrerådet. Der var hygge, debat og masser af emner for det nye forældreråd at tage fat på. Det nye forældreråd består af: Vibeke (Mor til Isabelle og Jessica på stue 2), Vibeke (mor til Frida på stue 2), Pia (mor til Noah på stue 2) Stine( mor til Toke stue 1), Brian ( Far til William stue 2), Sanne (Mor til Luna Stue 1) og Rasmus (Far til Ingeborg stue 3).

Tillykke med valget. Forældrerådet mødes ca. 4-5 gange om året. 1. møde er i næste uge, dagsordner og referater fra møderne kan læse på Bulderbys hjemmeside. Og har du emner som du ønsker at forældrerådet skal debattere, så er du velkommen til at kontakte Søren og/eller Lene som er ny repræsentant fra Bulderby eller et af ovenstående medlemmer.

Vi kan rigtig god lide at være ude – også selvom det regner. Så husk venligst at tjekke om jeres børn har gummistøvler og regntøj, og om de stadig kan passe det.

Vidste du at Bulderby både har en hjemmeside – børnehuset-bulderby.dk og er på facebook?!? På vores hjemmeside kan du læse mange ting om Bulderby og vores pædagogik og vores tanker, se gamle ugebreve samt billeder og film fra Bulderby.

Go’ weekend, fra alle os i Bulderby


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.