Nyt om alt – uge 39, 2014

Nyt om alt – uge 39, 2014

Endnu en dejlig uge er ved at være slut – og hermed lidt informationer om ugen der gik. Vi sluttede sidste fredag af med et brag af en indvielses fest for vores nye drivhus. Pindemadder, kage og boblesaft samt kaffe til voksne, gjorde det til en rigtig hyggelig eftermiddag. Tak til forældrerådet som var de dygtige arrangører.

De store børn har været på en spændende tur til Aros. De fik set Boy, Regnbuen og et spændende tågekammer hvor man kunne blive helt væk i røg og lys. Med på turen havde børnene Sarah og to studerende fra Grækenland og Polen. De syntes også det var en god tur.

Hjemme var der flere studerende – 3 piger fra Belgien, Holland og Rumænien som var på besøg for at se en dansk børnehave – det var meget anderledes end i deres hjemlande. En helt 6. studerende har også meldt sin ankomst – Asiha fra Kina. Hun skal være her onsdag og torsdag, primært på stue 2, de næste 3 måneder. Hun synes det er meget spændende at være her, men hun synes også det er meget mærkeligt at børnene ikke har lektier for, og hun har forgæves ledt efter vores klasseværelser. Hun er sød – og vil gerne snakke, så tag godt imod hende.

Søren har været på naturpatrulje tur med Johan, Alfred, Karla, Ingeborg, Shamira og Thea. Vi fandt en masse spændende dyr, snegle, bænkebidere, tusindben og dræber snegle. De var sjove at røre ved og det var sjovt at mærke dyrene kravle på hænderne.

Gymnastik er begyndt igen og chef-træner Agge styre slaget med kyndig hånd. Der bliver hoppet, løbet, sprunget og leget sjove lege i gymnastiksalen. Til slut er der afslapning til pling-plong musik, dejligt. Børnene er delt ind i 4 hold, og en plan over holdene hænger på stuerne.

På stue 2 er Isabelles lillesøster, Jessica, startet – et stor velkommen til hende.

I næste uge er der forældreaften – en hyggelig aften med film, billeder, debat og oplæg, ost og rødvin. Sidst på aftenen skal der være valg til forældrerådet, der skal vælges 3 nye medlemmer – der plejer at være rift om pladser, så der er ingen fare for, at du bliver valgt til noget du ikke har lyst til. VI håber at I kommer og at i skriver jer på tilmeldingslisterne på stuerne. Og nu I er ved det , så må I også meget gerne tage stilling til om jeres børn kommer i efterårs ferien.

Vidste du at Bulderby både har en hjemmeside – børnehuset-bulderby.dk og er på facebook?!?

 

HAR I CYKELHJUL, DÆK, ANDRE HJUL ELLER LIGNENDE LIGGENDE, TAGER VI GERNE IMOD DEMJ

 

Go’ weekend, fra alle os i Bulderby


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.