Ugen der gik – uge 2014 46

Ugen der gik – uge 2014 46

Tak til alle der i går deltog i forældrerådets høstemarked. Det var en rigtig god eftermiddag, med hyggelige aktiviteter, og en meget dejlig afslappet stemning. Vi fik lavet masser af friskpresset æblejuice og kartoffel tryk. Vi må dog konstatere at FDF er en flok amatør IMG_3659 IMG_3672 SDC13770 SDC13776 SDC13782spejdere, deres opskrift på snobrøds dej er i hvert fald helt umulig. Vi er glade for opbakning og det betyder meget for os og for jeres børn, at I har lyst til at deltage i de arrangementer som foregår. Det at være sammen om at lave noget styrker sammenholdet og skaber en sammenhæng mellem hjem og Bulderby, som vi rigtig godt kan li’.

Næste gang vi har fællesarrangement er torsdag d.4.12, hvor vi har julefest. Det er en eftermiddag med klip, klister, guld, glimmer og masser af julegodter. Julemanden kommer helt sikkert også forbi. Vi håber at se så mange af jer som muligt, og har I ikke mulighed for at komme, må I gerne sende en tante morfar eller moster Lis. Nogle børn synes julemanden godt kan være lidt farlig og det er derfor godt med en kendt voksen at holde i hånden. Arrangement starter kl. 14.30 og julemanden plejer at dukke op kl. 16.00

Stue 1 har været til en meget hyggelig fødselsdag hjemme hos Lili. Der var ballondans, dejlig mad, kage, sjove lege og leg med alt Lili´s legetøj. Tak for en dejlig fødselsdagsfest.

Stue 1 har sammen med studerende Stine været på tur for at samle kastanjer og blade. Bladene er blevet tørret i vores tørremaskine, og vi er nu ved at lave flotte billeder og figurer.

Legepladsen er blevet brugt af store og små til, hurtig race på scooter gennem de store bunker af blade og leg i det nye drivhus er rigtig sjovt.

VI uddelte i sidste uge en skrivelse om juleferie, det er genoptrykt på bagsiden af dette ugebrev. Husk sidste frist for tilbagemelding er på næste fredag.

 

På facebook https://www.facebook.com/BoernehusetBulderby – og på vores hjemmeside, www.børnehuset-bulderby.dk er der flere gode historier, og billeder fra Bulderby.

 

Go’ weekend fra alle os i Bulderby

 

Comments are closed.