Nyt fra uge 47

Nyt fra uge 47

Nyt fra Bulderby – uge 47

Tiden går hurtigt, når man har det sjovt, og specielt her sidst på året IMG_3687er det nogle gange som om, tiden flyver af sted. Vi synes, det lige har været sommerferie, og nu begynder julemåneden.

Vi er så småt begyndt at gøre klar til december. Gymnastiksalen er blevet indrettet til et meget hemmeligt julegaveværksted, hvor der laves unika gaver, der ikke kan byttes – glem alt om Kählers jubilæumsvase – det, vi laver, er meget mere sjældent! I løbet af december laver vi en masse pynt, som vi bruger til at udsmykke Bulderby. Nogen tager på teatertur, vi bager julekager og synge julesange. Det bliver hyggeligt, det gør, ja det gør så.

Vedhæftet ugebrevet er i denne uge en vigtig skrivelse om kostafstemningen – læs den og tag stilling. Og spørg endelig, hvis I har brug for at få noget uddybet.

Vi vil gerne opfordre til, at I, der kommer i bil, ikke holder lige uden IMG_3714for lågen: vi og forældrene har ofte brug for at kunne komme ind og ud af lågen med klap- og barnevogne, og nogle gange er det helt umuligt. Så alt efter politisk præference kan man vælge at holde lidt til venstre eller højre for lågen.

Forældrerådet har holdt møde, og bl.a. evalueret høstmarkedet, og der var enighed om, at det var et rigtigt godt arrangement. Det var godt at lave noget sammen. Der var en rigtig god stemning, glade voksne og glade børn – totalt win-win. Arrangementet vil blive gentaget i en ny variant til foråret.

Til januar får vi 3 nye vuggestuebørn, og Shamira, Ingeborg og Thea skal begynde at gå i børnehave på stue et. Så de tre piger har været på besøg i børnehaven for at lege og spise deres madpakker, så de langsomt kan begynde at vænne sig til at være børnehavepiger. Vi glæder os til at tage imod dem på stue 1.

DJ Karima har lavet danselege i alrummet. De store børn har været på tur til biografen og set en film – ”De fantastiske tre” om en dreng, der har en far, der arbejder i borgerservice om dagen, men er IMG_3752superhelt om natten sammen med to af sine venner.

De store børn har også været på tur til Ellekærskolen, hvor de sammen med vores søde sprogkonsulent Bodil, leger skole, får læst historier, snakker om venskaber og laver børneskrivning. Det er meget spændende, og børnene klarer det rigtig fint.

Husk, at på www.børnehuset-bulderby.dk findes det og alle andre ugebreve i illustrerede udgaver, og på vores facebookside kan du læse små historier og se billeder fra ugen, der gik .

 

God weekend

Fra alle os i Bulderby

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.