Nu med mad!

Nu med mad!

Sidste nyt

Kære Alle,

hermed årets sidste nyhedsbrev – redaktionen holder ferie næste Grønkål-300x240 Ræddike-300x300 Savoy-kål-150x150fredag, hvor vi alle store og små spiser lækker julefrokost sammen – steg med tilbehør og ris alla mam J – det glæder vi os til. Hvis der er en forældre der går hjemme og keder sig modtager vi meget gerne hjælp til borddækning.

Ugen er gået med julehemmeligheder og hygge på stuerne. Stue 2 har fået sagt ordentlig farvel til Regin der er på vej hjem til Færøerne. Regins forældre havde mad og lækkerier med til hele stue 2. Det var dejligt. Vi ønsker Regin og hans familie god vind hjem til Færøerne (Det med vinden er vist sjældent et problem på disse breddegrader).

Bulderby har åbent sidste dag fredag d. 19. december, og vi åbner op igen mandag d. 5. januar. De børn der er tilmeldt til pasning d.22 og 23. Bliver passet i vores søster institution Baobab.

Mandag d. 5. januar siger vi velkommen til Anton som starter på stue 2 samt Alina og Magnus som starter på stue 3 – alle er vuggestuebørn. Vi glæder os til at lære dem og deres familier at kende.

Så er det blevet afgjort, et meget spændende valg om fremtiden skal stå på madpakker eller om der skal laves mad i Bulderby. Det har været et tæt løb, og den af OECD udsendte valg observatør, Exit Povl, har overvåget valget og hans konklusion er at valget er forløbet efter bogen, uden forsøg på snyd eller andre uregelmæssigheder. Bulderby skal fra 1.7 2015 have kostordning – 13 stemte for, 15 stemt imod og 14 undlod at stemme. Da de undladte stemmer tæller som ja stemmer, er det endelige resultat 27 ja stemmer, imod 15 nej stemmer.

Vi takker for deltagelsen og for god ro og orden ved valget, og vi bakker op om jeres valg. Vi havde håbet på et mere klart resultat, til den ene eller anden side, og vi håber at dem der har stemt nej, kommer til os med spørgsmål om kostordningen, så vil vi forklare så godt som vi kan. Kostordningen træder i kraft pr. 1.7 2015 – så vi har god tid til at planlægge det praktiske.

Tak for i år, god jul og godt nytår – vi glæder os til at se jer igen d. 5. januar.

Mange hilsner fra alle os i Bulderby

Comments are closed.