Nyt fra Bulderby uge 8

Nyt fra Bulderby uge 8

Tiden går hurtigt, når man har det hyggeligt eller når man har travlt. For os i Bulderby gælder begge dele. Vi har godt fyldt op med børn, både store og små er der mange af – og det er rigtig dejligt. Det

Til fødselsdag hos Sharima
Til fødselsdag hos Sharima

betyder også, at der er stor, og til tider højrøstet, aktivitet i alle dele af huset. Men selvom det støjer, så gør det ikke noget, for det er lyden af dejlige, veltilpasse børn, som udforsker, eksperimenterer og ikke mindst leger med hinanden. Det kan vi godt lide.

På stue 1 har rigtig mange børn haft fødselsdag siden nytår, og det er rigtigt blevet fejret. Vi har både holdt fødselsdag her i Bulderby og været hjemme på besøg – begge dele er vi rigtig glade for. Indholdet af fødselsdagen er ikke det vigtigste, og man skal som forældre ikke tænke, at man skal leve op til noget specielt eller til det de andre laver, det vigtigste er at blive fejret og at fødselaren får lov til at være ekstra meget i centrum for en dag. Vi hjælper gerne, hvis I har brug for råd og vejledning i forbindelse med fødselsdage.

Hjemme har stue 1 leget pirater, udsmykket stuen, lavet små teater-pirater og hørt gamle sømandsviser. Nogle har været i IMG_0272gymnastiksalen og leget med den store togbane og med vores helt nye meget lyserøde prinsesseslot. Andre har været i gang med at lave forberedelser til den store fastelavnsfest, som kommer til at foregå i morgen fredag. Den traditionsrige store dag hvor superhelte i massevis sammen med prinsesser, feer og Elsa’er fester og giver tønden nogle tæsk. Om eftermiddagen er der forældrekaffe med lækre fastelavnsboller.

Vi har uddelt sedler om pasning i forbindelse med påske. Som det var gældende ved julepasningen, så gælder det også denne gang, at vi kun skal have besked, hvis I har brug for pasning d. 30. og 31. marts eller 1. april. Vi skal have besked senest mandag d. 2. marts. Hører vi ikke noget fra jer – regner vi med, at I holder fri. På samme seddel står der også frister for tilbagemelding i forhold til de øvrige lukkedage i foråret.

1.7. 2015 skal vi i Bulderby have madordning – det glæder vi os til, men det er også en stor og dyr opgave, så vi kunne godt bruge lidt hjælp. Vi har valgt, at vi gerne vil lave mad selv, og det har I sagt, ”Ja tak” til. Vi vil gerne tænke pædagogik ind i vores madordning, og vi er inspireret af tankerne om ”haver til maver”. Det vil sige, at vi gerne vil dyrke nogle grønsager selv, som børnene er med til at plante, passe, høste og til sidst er med til at tilberede. Det tænker vi giver god mening, og kan være med til at skabe en god forståelse for mad, krop og natur. Vi vil gerne have lavet en del af området bag ved bålhuset om til en stor køkkenhave, have indrettet flere højbede og lavet en bærhave. Det er store projekter, som vi ikke helt kan klare alene – og vi håber, at I vil hjælpe os med at få ideerne til at blive til virkelighed.

Fredag d. 9. maj holder vi derfor arbejdsdag, og da vi ved at flere af opgaverne er omfattende, har vi lavet en planche i alrummet med beskrivelse af de enkelte opgaver. Vi håber, at I vil melde jer som ”sjakbajs” på en af opgaverne, og sammen med andre forældre forberede og udføre opgaven. Det er stor metodefrihed og derfor mulighed for at sætte sit helt eget kreative præg på projektet samt få en god snak med andre forældre. Vi giver på dagen noget at spise og drikke.

Lene, stue 3, skal de næste 8 uge gå i skole, for at blive uddannet til praktikvejleder. I Nyuget (udtales Nyjet) vil i den periode være vikar for Lene. Vi håber, I alle vil tage godt imod hende.

Mange hilsner fra alle os i Bulderby


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.