Vi var lige ved at glemme det, og det går jo slet ikke…

Vi var lige ved at glemme det, og det går jo slet ikke…

Bulderby har fødselsdag d. 1.april, og i år er det 34 år siden, at Bulderby blev født, på det der dengang var en brakmark. D. 1. april er jo midt i påskeferien, hvor vi har lukket, så der kan vi jo ikke holde fest. Derfor holder vi fødselsdag fredag d. 27. marts – sidst dag inden vi går på påskeferie.

Til fødselsdagen plejer børn og forældre hjemme at bage en kage efter en skabelon, som forefindes på stuerne. I Bulderby sætter vi så kagen sammen til én stor kagemand. Vi spiser kager, drikker saft og kaffe og synger fødselsdagssang. Vi starter kl. 14.30 og slutter festen, så Bulderby kan lukke til normaltid. Det plejer at være en meget hyggelig dag, og vi håber, at alle ville komme og ”spise påsken ind” i kage sammen med os. Har man ikke som forældre selv mulighed for at kommer, må man rigtig gerne sende en onkel-mormor-tante-vikar.

Foråret er på vej – og BMI (Bulderbys Metrologiske Institut) er helt sikre på, at nu må det være slut med frost, slud og kuld. Vi er allerede begyndt at være mere på legepladsen. Vi rydder op, fejer og gør klar, til det hele begynder at blive lidt mere grønt. Vi har i år store planer om at udnytte en del af legepladsen til at være køkkenhave, hvor vi kan dyrke forskellige frugter og grønsager, som vi kan bruge i vores kommende madproduktion. Vi tror på, at det kan blive rigtig godt, men vi har brug for hjælp til det praktiske. Derfor holder vi i år ARBEJDSDAG LØRDAG D. 9. MAJ, hvor vi har en masse opgaver på programmet, og der vil være noget for både store og små, tykke og tynde, højre og lave og folk der kan bakke med trailer – så al hjælp er velkommen. Vi skal bygge urtehave med rækværk rundt omkring, lave højbede, plante bærbuske, krydderurt have, rydde op og meget mere. Vi giver mad og drikke på dagen, og vi håber, at så mange som muligt vil hjælpe os et par timer eller mere, med at gøre Bulderby til den pæneste institution i Århus…!

Området bag Bulderby er ved at blive gravet op; store entreprenørmaskiner og kilometervis af rør er placeret lige uden for vores hæk. Det er spændende at følge med i, men det larmer også rigtig meget – faktisk så meget at ikke alle sovebørnene kan få den ro, de har brug for. Vi forsøger at flytte lidt rundt på børnene, så de får mulighed for ro, men det er svært at finde et sted, hvor larmen fra de store dieselmaskiner ikke kan høres.

VI har fået besøg af to studerende fra Norge og Polen – de skal være hos os i 4 uger. Tine som har været i jobtræning hos os de sidste 8 uger, har fået lov til at blive hos os det næste år. Det er vi meget glade for. Tine skal primært være på stue 1.

Vi har det sidste stykke tid fået en masse nye børn i Bulderby; Frey, Josefine, Marcus, Magnus, Anton, Chanell og Claudia er alle nye i Bulderby. Et stort velkommen til dem og deres forældre, vi glæder os til at lære dem at kende og håber, at I vil tage godt imod dem.

Vi har uddelt sedler om bedsteforældredag – husk tilbagemelding senest tirsdag efter påske.

Mange hilsner fra alle os i Bulderby.


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.