Stort og småt – er meget flot…..

Stort og småt – er meget flot…..

Helligdagene er mange her om foråret og tiden går hurtigt med alle de afbrudte uger. Bulderby er lukket fredag efter kr. himmelfart og grundlovsdag, da ingen har tilkendegivet behov for pasning disse dage. Bulderby er ligeledes lukket i uge 29 og 30.

Vi havde for 14 dage siden en meget hyggelig bedsteforældredag, hvor næsten 40 bedsteforældre kom og brugte et par timer sammen med deres børnebørn. Det var dejligt at se hvor meget de nyder hinandens selskab. Mange havde en plante med, som vi plantede i vores have. Dog ikke tomatplanterne som står inde, indtil vi er helt sikre på at nattefrost er et overstået kapitel.

Lørdag d. 9 maj har vi arbejds lørdag i Bulderby. Vi starter dagen med rundstykker og laver noget så længe vi gider. VI skal rydde op i kælderen, køre på lodsepladsen, bygge højbede, lave bærhave, urtehave og meget andet. Der er noget for enhver og tag bare børnene med, der vil helt sikkert også være noget de kan lave. Det lyder måske hårdt og kedeligt men det det slet ikke. Så vi håber, at I vil bruge et par timer på at hjælpe os og bruge lejligheden til at tale med andre forældre som man måske ikke har mødt før. Giv os besked om I kommer eller ej – tilmelding på plakaterne ved indgangen til køkkenet.

Selvom vi ikke tænker så meget på det i det daglige, så er vi en international institution. Vi har mange børn hvor den ene eller begge forældre oprindeligt kommer fra et andet land. Letland, Burkina Faso, Portugal, Tyskland, Island, Færøerne, Iran og sågar nogen helt fra Viborg. Det er spændende og stue 2 gør det endnu mere spændende. De vil nemlig gerne at forældrene laver en planche med beskrivelser, tegninger, fotos, eller lidt historier fra deres hjemstavn. Et par stykker har allerede gjort det og resten må også meget gerne komme i gang. Der kan udleveres karton og andet ved henvendelse til personalet på stue 2. Når vi inden længe skal til at lave mad i Bulderby, vil vi gerne udvide projektet med en international kogebog med spændende opskrifter.

Vi har fået en havemand i job-træning. Tommy hedder han, og han hjælper os med at få haven pæn. Han fejer og rydder op og passer vores bede – det bliver så flot.

Børn og voksne er i fuld gang med at plante og forspire planter som skal bruges i vores drivhus, og vi er spændte på hvad vi kan få dyrket i vores have, og glæder os til at bruge det i vores kostordning.

Sommeren er på vej – det betyder også at det er tid til solcreme. Vi regner med at I smører jeres børn ind i et godt tykt lag solcreme hjemme fra. Vi smører dem ind igen til middag. En solhat til de mindste er også en god ide. Vi forsøger at skabe skygge og holder os her, når middagssolen er på sit højeste.

 

Go’ weekend fra alle os i Bulderby.


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.