Madplan uge 32

Madplan uge 32

Madplan uge 32

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Frokost

 

 

 

 

 

Frikadeller nye kartofler og persillesovs + grønt Rugbrød, frikadeller, peberfrugt, kartofler og grønt Pizza, med peberfrugt og oliven Rugbrød med spegepølse, makrelsalat, ost og grønt ”boller i karry” Ala Kirsten
Bemærkninger
Eftermiddagsmad Brød med smørelse Brød med skæreost Brød med figenpålæg Tykmælk med havregryn Boller med syltetøj

 

 

Bulderbys køkken er økologisk – kun i meget sjældne tilfælde vil vi bruge ikke økologiskevarer

Alt brød er, hvis ikke andet er angivet hjemmebagt fra bunden. Vi bruger tomater, agurker og urter fra vores egen have, disse er ikke certificerede økologiske, men der er aldrig brugt sprøjtemidler eller kunstgødning i vores have.

 


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.