Madplan uge 33
Madplan uge 33
Mandag | Tirsdag | Onsdag | Torsdag | Fredag | |
Frokost
|
Rugbrød med oksespegepølse, makrel, æg og grønt | Frikadeller, med dampede gulerødder med honning marinade og nye kartofler med persillesmør | Kold kartoffelsalat med frikadeller, ærter og rugbrød | Rugbrød, med gulerodspesto, æg, pølse, kartofler og grønt | Spinat firkadeller, med salat og bechamelsovs |
Bemærkninger | |||||
Eftermiddagsmad | Tykmælk med kerne musli | Kanel-speltbrød med smør | Kanel-speltbrød med rabarber marmelade | Rugbrød med skæreost | Rester af brød og tykmælk |
Bulderbys køkken er økologisk – kun i meget sjældne tilfælde vil vi bruge ikke økologiskevarer
Alt brød er, hvis ikke andet er angivet hjemmebagt fra bunden. Vi bruger tomater, agurker og urter fra vores egen have, disse er ikke certificerede økologiske, men der er aldrig brugt sprøjtemidler eller kunstgødning i vores have.