Madplan uge 33

Madplan uge 33

Madplan uge 33

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Frokost 

 

 

 

 

Rugbrød med oksespegepølse, makrel, æg og grønt Frikadeller, med dampede gulerødder med honning marinade og nye kartofler med persillesmør Kold kartoffelsalat med frikadeller, ærter og rugbrød Rugbrød, med gulerodspesto, æg, pølse, kartofler og grønt Spinat firkadeller, med salat og bechamelsovs
Bemærkninger
Eftermiddagsmad Tykmælk med kerne musli Kanel-speltbrød med smør Kanel-speltbrød med rabarber marmelade Rugbrød med skæreost Rester af brød og tykmælk

 

 

Bulderbys køkken er økologisk – kun i meget sjældne tilfælde vil vi bruge ikke økologiskevarer

Alt brød er, hvis ikke andet er angivet hjemmebagt fra bunden. Vi bruger tomater, agurker og urter fra vores egen have, disse er ikke certificerede økologiske, men der er aldrig brugt sprøjtemidler eller kunstgødning i vores have.

Comments are closed.