Manplan uge 36

Manplan uge 36

Madplan uge 36

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Frokost

 

 

 

 

 

Kylling i karry Rødbedesuppe med creme fraise og flutes Rugbrød, torskerogn, remo, spegepølse og grønt fra haven Grønsagssovs med grov pasta og riveost Rugbrød, leverpostej, agurk, smøreost og grønt fra haven.

 

Bemærkninger
Eftermiddagsmad Boller med syltetøj Boller med skæreost Franskbrød med smør Franskbrød med smøreost

 

Tykmælk med frugt og drys

 

 

Bulderbys køkken er økologisk – kun i meget sjældne tilfælde vil vi bruge ikke økologiskevarer

Alt brød er, hvis ikke andet er angivet hjemmebagt fra bunden. Vi bruger tomater, agurker og urter fra vores egen have, disse er ikke certificerede økologiske, men der er aldrig brugt sprøjtemidler eller kunstgødning i vores have.

 


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.