Tak for sidst

Tak for sidst

Tak til alle der deltog i vores arbejdsdag-fællesspisning-valg-til-forældrerådet-aften. Det var dejligt at se så mange og tak for alle de fine ting I hjalp os med at få lavet. Trods regnvejr fik vi fikset flagstang, flyttet fodboldmål, lavet låge til urtehaven og gjort hovedrent på stuerne. Bagefter spiste vi mad sammen og fik valgt et nyt forældreråd.

Forældrerådet består nu af: Anders (far til Anton på stue 2), Vibeke (Mor til Jessica og Isabelle på stue 2), Pia (mor til Noah på stue 2), Sanne ( Mor til Luna stue 1 og Freja stue 3) Henriette (Mor til Johan stue 3) og Ane (mor til Rosa og Aya på stue 2)

I de næste 8 uger er Birgit – stue 3 på kursus og i hendes fravær har vi ansat Sacha som vil være på stue 3 i Birgits timer. Vi håber I vil tage godt i mod Sacha.

En gang om året har vi en personaledag i Bulderby, hvor vi som personalegruppe laver pædagogisk planlægning og hvor vi har tid til at snakke om de ting som er vigtige for at Bulderby fungerer. I år er denne dag fredag d. 23. oktober. Denne dag er Bulderby lukket og det er således en god idé at booke en bedstemor, onkel, tante eller andre gode folk til at få en hyggelig dag sammen med jeres barn. Har I slet ikke mulighed for at finde alternativ pasning, kan vi finde pasningsmulighed i en af dagtilbuddets andre institutioner.

I bedes tilkendegive på skemaerne på stuerne, om I har brug for pasning d.23 oktober. På samme skema må I også meget gerne skrive hvis I holder efterårsferie.

Inden længe går vi koldere tider i møde, og I må gerne kontrollere om jeres barns kasse og rum indeholder tøj som passer til årstiden og som barnet kan passe. Vi har ingen holdninger til hvilket vintertøj I skal købe. Vi opfordrer bare til at man køber noget som er nemt for børnene selv at få af og på.

Det går rigtig godt med vores kostordning – og langt de fleste børn spiser glade med. Vi bager alt brød selv og bruger de bedste af årstidens økologiske råvarer. Lige nu har vi en økologi procent på over 90. Det er dejligt, og vi takker mange gange for jeres opbakning. I er også rigtig gode til at tage spændende varieret frugt med. Så gode at vi nogle gange har svært ved at nå at få det hele spist. I må hjertens gerne medbringe lige det frugt I har lyst til, men vi forventer ikke andet end at I medbringer 3 mindre stk. frugt om ugen.

Næste fredag holder vi ”gamle børns eftermiddag” her i Bulderby fra kl. 14.30 til 16.00. ”Gamle” børn er velkomne sammen med deres forældre. Vi håber at se mange af vores ”gamle” børn til saftevand og boller.

 

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

 


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.