Madplan uge 40
Madplan uge 40
Mandag | Tirsdag | Onsdag | Torsdag | Fredag | |
Frokost
|
Rugbrød, makrel, leverpostej, hytteost og grønt | 5-kornsgrød med figenmos | Flæskesteg, med kartofler, urtesovs, og spidskålssalat | Rugbrød med flæskesteg, spegepølse, smøreost og grønt & salat | Rester |
Bemærkninger | |||||
Eftermiddagsmad | Tykmælk med drys | Boller med smørost | Boller med smør | Tykmælk | Brød |
|
Bulderbys køkken er økologisk – kun i meget sjældne tilfælde vil vi bruge ikke økologiskevarer
Alt brød er, hvis ikke andet er angivet hjemmebagt fra bunden. Vi bruger tomater, agurker og urter fra vores egen have, disse er ikke certificerede økologiske, men der er aldrig brugt sprøjtemidler eller kunstgødning i vores have.