Nyt om alt muligt

Nyt om alt muligt

Tiden går hurtigt og det er et stykke tid siden vi sidst har skrevet til jer i god gammeldaws papirform. Vi vil gerne sige tak for jeres opbakning til at vi kunne holde p-dag d. 23.10. Det var en god dag, hvor vi som personale fik talt om en masse vigtige ting, vi ikke altid kan få tid til i en travl hverdag. Vi fik bl.a. evalueret vores pædagogiske læreplaner. Det kommer I til at se mere til når de er færdig redigeret.

Vi havde i uge 41 en ganske fantastisk udeuge, hvor vi lavede forskellige aktiviteter ude med fokus på natur og naturfænomener. Vi var på skovtur, hyggede og lavede mad på bålet, syltede rødbeder, samlede kastanjer og meget andet. Vi forsøgte at arbejde på tværs af stuerne så både store og små fik et bedre kendskab til hinanden. Det var en god oplevelse som alle fik noget ud af.

Birgit er tilbage fra kursus, velkommen hjem og tak til Sacha som var vikar i hendes fravær. Nagina er startet i praktik på stue 3 og skal være her indtil d. 18.december, velkommen til hende. På stue 2 er Camilla ligeledes startet i praktik, og skal være her frem til starten af december – også et stort velkommen til hende.

I har alle hjemme modtaget et brev med opfordring til at deltage i forældretilfredshedsundersøgelsen – det håber vi meget I vil gøre – det tager ikke ret lang tid. De svar I giver bruger vi til at vurdere om der er noget vi skal gøre mere eller mindre af og om der er noget der skal ændres, fornyes eller tilpasses. Så svar gerne, så vi slår det flotte resultat fra 2013 på 83 %. Lige nu har kun 30 % afgivet besvarelse.

Selvom vi ikke skriver så mange papirnyheder mere, så kan du altid finde nyt om dit barns hverdag på tavlerne på stuerne, på facebook – søg efter børnehuset Bulderby -, og på vores hjemmeside www.børnehuset-bulderby.dk.

Torsdag d. 10. december må I gerne sætte et stort rødt kryds i kalenderne. Der holder vi julehygge, med klip og klister, æbleskiver, gløgg og selveste julemanden har lovet at kigge forbi. VI starter kl. 15.00, og kl. 16.00 danser vi om juletræet og julemanden ankommer. Har man travlt på arbejde denne dag, må man meget gerne sende en onkel-morfar-faster-moster-tante. Det er rart at alle børn har et familiemedlem med til festen.

Det er rigtig blevet efterår så det er godt lige at få tjekket om garderoberne indeholder varmt tøj, hue, vanter flyverdragt/termotøj, gummistøvler, regntøj og vinterstøvler.

Ellers går livet sin gang – og vi har dejlige hverdage fyldt med grin, gode oplevelser, leg, tumlen, gråd, konflikter, knus og krammere, sang, musik, udflugter, dejlig mad og alt det andet som er med til at skabe en dejlig dag for jeres fantastiske børn.

Er der en forældre med håndarbejdssnilde på linjen? – så kunne vi godt bruge lidt hjælp til at få ombetrukket sæderne på vores biografstole.?

Go’ dag

Fra alle os i Bulderby


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.