Madplan uge 46

Madplan uge 46

             

  Mandag (k) Tirsdag(s) Onsdag (s) Torsdag (s) Fredag (s)
Frokost

 

 

 

 

 

Frikadeller, Bulgur og majs Karrysuppe med rejer og dampet fisk Grød med æbler og kanel Rugbrød, smøreost, leverpostej,torskerogn,æg og grønt Oksekød, kartofler og kål
Bemærkninger          
Eftermiddagsmad Tykmælk med muslie Brød med smør Brød med ost Tykmælk med muslie Rester
       

 

   

 

 

Bulderbys køkken er økologisk – kun i meget sjældne tilfælde vil vi bruge ikke økologiskevarer

Alt brød er, hvis ikke andet er angivet hjemmebagt fra bunden. Vi bruger tomater, agurker og urter fra vores egen have, disse er ikke certificerede økologiske, men der er aldrig brugt sprøjtemidler eller kunstgødning i vores have.


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.