Nyt fra store og små

Nyt fra store og små

IMG_0341December måned står for døren, og juleforberedelserne er i fuld gang. Guirlandeproduktionen kører derudaf, og vi håber i år at få lavet en så lang guirlande, at den kan nå fra stue 1 til stue 3 og tilbage igen. Inden længe begynder vi at bage julekager, klippe-klistre, lave dekorationer og alt det andet, som traditionerne foreskriver. Gymnastiksalen er blevet omdannet til et meget tophemmeligt julegaveværksted (ingen adgang for forældre), hvor der produceres de flotteste unika-gaver – glem alt om Kähler-vaser, de vigtige gaver producerer vi i Bulderby. Vi kan i Bulderby rigtig godt lide at have besøg, og har man selv en fridag, eller har man en bedsteforælder, som har tid, må man meget gerne komme og hjælpe os med at julehygge i december måned.

Vi glæder os også til at se jer alle til stor julefest torsdag d. 10. IMG_1903december fra ca. 14.30 til 16.00 – her julehygger vi, spiser æbleskiver, drikker et glas gløgg, og klokken 16.00 danser vi om juletræet og julemanden har fået passet ind i sit meget stramme juleprogram, at han kan kigge forbi Bulderby. Vi håber at se jer alle, og har man ikke mulighed for at komme, må man meget gerne sende en mor-moster-onkel-tante-farmor, så alle har én at holde i hånden, når vi danser om træet. Af hensyn til planlægning vil julemanden gerne vide, hvor mange der kommer – tilmelding på stuerne.

IMG_0372Vi er nu godt i gang med forældretilfredshedsundersøgelsen (langt ord giver 54543 point i wordfeud) – mange har svaret, og svarprocenten er nu på 65% – vi vil gerne op på det meget flotte resultat fra 2013, hvor hele 83% deltog i undersøgelsen. Det tager ikke ret lang tid – under 5 minutter – og vi bruger de tilbagemeldinger, vi får, til at kigge på, om der er noget i vores praksis, som vi skal blive bedre til, gøre mere eller mindre af osv. Har du problemer med undersøgelsen kan du kontakt Rambølls hotline på telefon: 51 61 80 75 eller på mail: skemasupport@ramboll.com
Da ingen børn skal passes mellem jul og nytår, holder vi lukket. Sidste dag med åbent er d. 23.12. og vi åbner op igen med frisk halm i træskoene mandag d. 4. januar. Vi ved, at mange også holder fri i dagene op til jul, og gør I det, vil vi meget gerne vide det af hensyn til køkkenet – der hænger sedler på stuerne til at notere dette.

I næste uge siger vi farvel til Helle, som de seneste 6 måneder har været i praktik på stue 1. Nu skal hun tilbage på seminariet. I Køkkenet er Badria i praktik, og stue 3 har Nagina i praktik. Dejligt med hjælp udefra.
Det går stadig helt forrygende med vores kostordning. Vi holder budgettet og laver to måltider for den betaling vi får for ét. Vi laver alt fra bunden, vi har en økologiprocent på 96,8, alle børn spiser med, og vi oplever et hyggeligt fællesskab omkring måltidet.

Vi får ikke altid skrevet så mange ugebreve som vi gerne ville, men til gengæld er vi blevet så teknisk smarte, at vi tit opdaterer vores Facebook-side med billeder og små beskeder fra dagligdagen – du kan søge efter ”børnehuset Bulderby” på facebook og se mere. Skulle du af den en eller anden grund have den holdning, at der ikke skal være billeder af dit barn på facebook, så har vi den største forståelse herfor – giv os i så fald besked.

På vores hjemmeside www.børnehuset-bulderby.dk, er der også meget information om Bulderby – gamle nyhedsbreve, beskrivelser af den pædagogiske praksis, film, billeder, og madplaner – kig forbi og se mere.

 

Mange gode weekendhilsner fra alle os i Bulderby


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.