Nyt om nye stuer og meget andet

Nyt om nye stuer og meget andet

Nyt fra Bulderby,

Så er ugebrevsredaktøren hjemvendt fra 8 ugers dejlig orlov ved de sydøst asiatiske strande, og ugebrevet vil nu igen begynde at udkomme lidt oftere.

Vi er startet med den nye struktur med 2 stuer, hvor børnene er blandede i alderen 0-6 år. Det er en stor ændring som vi alle, -både børn, personale og forældre -lige skal finde os til rette i. Der er noget der skal ændres og justeres undervejs og det er vi meget opmærksomme på, således at vi får skabt det bedste mulige miljø for leg, trivsel og udvikling for alle børn. Gamle vaner er svære at bryde, så børn og voksne skal lige lære at huske, at de nu går på en ny stue ☺

Vi har lavet nogle ændringer i alrummet, som i langt højre grad nu vil blive brugt som ”stuer” hvor vi vil lave aktiviteter for mindre grupper af børn.

Nu da vi har fået vuggestuebørn på begge de åbne stuer, så vil vi rigtig gerne at i, specielt her i den kolde tid, vil benytte jer af bagindgangen når i bringer og henter jeres børn – det trækker nemlig ind på specielt de små som færdes mere langs gulvet, når døren hele tiden går op og i.

En anden ting vi bliver nødt til at stramme op på er legetøj med batterier. Legetøj med batterier, specielt de helt små knapcelle batterier, er farlige når de indimellem falder ud af legetøjet – og det gør de. Så derfor er alt legetøj som indeholder batterier ikke velkomne i Bulderby og skulle de snige sig med alligevel, vil det blive placeret på kontoret og kan afhentes her.

Der er nye ansigter i Bulderby – Sarah Strand (måske bedre kendt som Voksen Sarah) er gået ned i tid, da hun gerne vil koncentrere sig mere om at færdiggøre sin uddannelse til astronaut, så for fremtiden er hun er kun torsdag og fredag. Til at dække ind for Sarah har vi ansat en anden Sarah som er her mandag, tirsdag og onsdag. Og nu vi er ved det med dem der hedder Sarah, så har vi som køkkendame, ansat en Sarah uden H så hun hedder bare Sara. Sara uden h, er i køkkenet mandag til torsdag og laver dejlig mad til os. Velkommen til Sara(h)!

Fredag d. 31.3 har Bulderby fødselsdag – og der holder vi traditionerne i hævd. Vi tager igen i år alle i motorikhallen og om eftermiddagen spiser vi byens største kagemand. Har man som forældre lyst til at tage med i motorikhallen, eller hjælpe med kagemanden, så give besked til personalet. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

 

Vedhæftet dette ugebrev er en oversigt over lukkedage i 2017, og vejledning til tilmelding til fællespasning. Det er i forbindelse med lukkedage og ferie rigtig vigtigt for os, at få en realistisk tilbagemelding på, om man komme eller holder fri. Den 23. december var der 13 børn tilmeldt til fællespasning – der kom 3, og det samme var tilfældet fredag i vinterferien. Vi vil så gerne udnytte de sparsomme personale ressourcer vi har bedst muligt, så derfor er det ærgerligt når vi bruge personaletimer på at passe børn, som ikke kommer.

Husk at tage frugt med, og husk at sætte kryds på listen når du har haft frugt med.

Hvis du har problemer med at ringe til Bulderby så er numrene:

Stue 1: 2384 4674, Stue 2: 2384 4675, alrum: 2384 4676, kontor: 2384 4677. Kan du ikke komme igennem på et af numrene, så prøv et af de andre – vi skal nok sørge for at de rigtige får besked.

 

Comments are closed.