Nyt fra Bulderby uge 46-2017

Nyt fra Bulderby uge 46-2017

Kære alle,

Vi minder om at Lene i morgen har sidste dag og der er lidt kaffe og kage fra 14.30 og frem til kl. 16, hvor vi siger farvel og en meget stor tak til Lene for hendes mange år i Bulderby – alt held og lykke til dig frem over. Vi er i gang med at finde en afløse til Lene, og vi glæder os til at præsentere vedkommende for jer når han/hun er blevet fundet. Indtil det sker, bruger vi gode kendte vikarer på stue 1.

BMI (Bulderbys metrologiske institut), har konkluderet at det er blevet koldt udenfor, så husk varmt ude tøj, tynde vanter, huer og andet der hjælper med at holde varmen.

Vi minder også om at mandag, er alle sidste chance for at give besked, hvis man har brug for pasning de 3 dage mellem jul og nyt år.

Fredag d. 1 december er Bulderby som tidligere nævnt, helt lukket – personalet har den årlige pædagogiske dag. Har man slet ikke mulighed for at finde alternativ pasning denne dag, så bliver der arrangeret pasning i en af vores naboinstitutioner, med kendte vikarer. Ønsker man at benytte denne mulighed, så skal vi have besked seneste fredag d. 23.11.

I sidste uge var vores kommende skolebørn hver formiddag på tur til Ellekærskole, hvor de sammen med de andre store børn fra dagtilbuddet – 65 børn i alt – legede og lærte hinanden at kende. Det var en stor oplevelse for børnene, og vi var meget stolt af hvor gode vores Bulderby børn var til at indgå i samarbejde og relationer med børn de ikke kendte. Ugen sluttede vi af med Halloween fest på stue 3, som vores dygtige studerende fra Kina, Ungarn og Spanien havde stået for – det var rigtigt flot og uhyggeligt på samme tid.

Dagene går og der er en god stemning i huset, der blive leget, læst klippet, sunget i alle hjørner og det er en fornøjelse at se hvordan børnene trives – og at se at de er gode ved hinanden. Vi er også meget glad for, at I er blevet rigtig gode til at invitere legekammerater med hjem – både de bedste venner, men også dem som ens barn måske ikke lege så meget med endnu. Legeaftaler er godt for børnene, det at dele sit hjem og verden med de andre fra Bulderby, er lærerigt for både børn og forældre.

Mange børn har en deltids plads, og hvor er det bare dejligt når familielivet tillader at man kan have korte dage. Men vi vil gerne minde om, at når man kommer hen af formiddagen, så er det ikke altid sikkert at vi har tid til at bruge lang tid på at tage i mod jeres barn – hvis vi er i gang med en aktivitet, en sang, midt i at male, eller andet – så vil det være forstyrrende for de øvrig børn, hvis den voksne skal afbrydes i det hun/han er i gang med.

Her kan i hjælp os ved hurtigt at få jeres børn – specielt de større børn – med i det der allerede er igangsat, og ved øve dem i at sige farvel uden en voksen. Små dagligdagsbeskeder om hvem som henter, skal barnet med nogen hjem osv. kan i bare skrive på tavlerne i garderoberne – det skal vi nok opdage. Om eftermiddagen har vi tit ikke så meget planlagt, og her er der bedre tid til en snak, og har i noget vedr. jeres barn som i gerne vil tale med os om mere formelt- så har vi altid tid, til at aftale tid til en snak.

 

Mange hilsner fra alle os i Bulderby

Comments are closed.