Godt nytår!

Godt nytår!

Godt nytår,

Så er vi tilbage igen, vi håber at alle havde en dejlig ferie, det havde vi – selvom vi ville ønske at også indbrudstyve sad hjemme og spiste marcipan og så Disneys julesshow, i stedet for at ødelægge vores dør og stjæle alt vores elektronik – øvbøv. Der er rigtig meget man ikke kan lave uden en computer, så vi er lidt bagud med opslag, madplaner og andet som kræver en computer – men vi skal nok få det indhentet. Vores nye telefoner er ikke kommet endnu – og indtil da er det eneste nummer vi kan kontaktes på 2384 4677

Året er startet og der er godt gang i hele huset – vi spiller mange spil, vendespil, billedlotteri, puslespil og brætspil – det er rigtigt hyggeligt og lærerigt. Vi øver regler og at vente på tur. Vi øver motorikken når de små brikker skal vende og drejes for at finde deres rette placering. Der er rigtig mange timers god leg i at spille og efter lidt voksen hjælp så kan børnene som regel selv fortsætte spillet.

Vi har fået vores gamle fodboldbord tilbage som har været udlånt længe. Det har været savnet af mange, mens andre har nyt dets fravær 😊 – det larmer nemlig ganske meget når børn (og voksne) spiller bordfodbold – men det er nu også ganske hyggeligt så det får lov til at være her et stykke tid. Det har fået plads i lille rummet i bunden af alrummet som nu er vores fodbold stue. Hvis nogen hjemme har gamle fodbold plakater (IKKE BRØNDBY!!!) halstørklæder eller andet fodbold gejl vi kan pynte rummet med, så modtager vi det gerne.

Dem der ikke spiller spil har meget travlt med at bygge huler. Under sofaen, under bordet, i hækken og bag mælkekasser bliver der bygget huler og her kan man sammen med sine bedste venner skabe sit eget rum, hvor man kan lægge skumle planer, dele hemmeligheder og øve sig i sige bandeord som de voksne ikke gider høre på stuerne.

På stue 1 har vi sagt velkommen til Arthur, vi glæder os til at lære ham og hans familie at kende.

Vinteren er også tiden hvor mange, både børn og voksne, har lettere ved at blive syge – vi gør hvad vi kan for at begrænse smitterisikoen. Vi vasker hænder, lufter ud, og forsøger at komme ud og få frisk luft hver dag. I kan hjælpe os ved kun at aflevere jeres børn i Bulderby hvis de er helt raske, og hvis de har været raske uden febernedsættende medicin i 24 timer. Det barn som derhjemme under dynene med bamsen i hånden, kun virker lidt sygt, vil hurtigt virke mere syg i Bulderby, hvor vi desværre ikke har mulighed for at give den ekstra omsorg og tryghed som det syge barn har brug for. Vi har stor forståelse for at det kan være svært at få arbejde og familieliv til at gå op, når børn bliver syge men et sygt barn i Bulderby, risikerer at smitte de raske børn og voksne og det vil vi rigtig gerne undgå.

Opslag om børnesygdomme kan ses på info tavlerne i al-rummet og har du spørgsmål så spørg personalet.

På vores hjemmeside www.børnehuset-bulderby.dk og på facebook https://da-dk.facebook.com/BoernehusetBulderby/ – finder du billeder og små historier fra livet i Bulderby.

 

Comments are closed.