Lidt nyt om spændende ting

Lidt nyt om spændende ting

Nyt om stor og småt, fra store og små

Så er sommeren i gang, og vi nyder det gode vejr på legepladsen. Inden længe begynder de første børn at gå på sommerferie, og vi skal sige farvel til 10 kommende skolebørn. De har haft et godt år på Kurredutstuen, og de er nu helt klart til at møde verdenen uden for Bulderby. I dag skal de alle sammen til afdansningsbal og pizza hygge hjemme i Sørens have – det er en god tradition som vi alle glæder os meget til.

Afdansningsballet markerer også afslutning på Kurredutstuen – I de kommende uger slår vi os sammen på tværs, pakker sammen og begynder sammen med børnene at gøre klar til den nye ramme om dagen som vi skrev om i sidste uge, og som vi tager hul på medio august – det bliver også spændende.

Hvis man påtænker, og det er ikke noget vi forventer, at kommen med noget i forbindelse med, at man har sidste dag så vil vi gerne, at det bliver koordineret med personalet så vi ikke drukner i is og andet lækkert…

Vi er rigtig glad for den frugt i medbringer, og der er frit valg på alle hylder. Men nye undersøgelser har vist at rigtig meget udenlandsk frugt indeholder rester af farlige sprøjtegifte. Så hvis man har mulighed for det vil vi gerne opfordre til at man vælger økologiske eller danske produkter – læs mere om undersøgelsen her:

https://www.dr.dk/nyheder/indland/foedevarer-med-forbudt-sproejtemiddel-saelges-i-danske-supermarkeder

Lige for tiden har vi ingen køkkendame, men Bjarke som også er vikar på stuerne hjælper os, så vi stadig få dejlig mad hver dag   – vi arbejder på en mere permanent løsning.

Dette er sidste nyhedsbrev inden sommerferien – rigtig god ferie til alle. Husk at slappe af, spise masser af is og nyd at være sammen.

 

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

 

 

 

Comments are closed.