Nyt om ferie og meget andet

Nyt om ferie og meget andet

Nyt fra Bulderby

Et forsinket godt nytår til alle – vi er kommet i gang med året på bedste vis, huset er fyldt med glade børn og der leges og laves aktiviteter i alle hjørne.  Catalina fra Rumænien er i praktik i børnehaven og Warda er samme sted i jobtræning.

I vuggestuen er de mange nye børn ved at finde sig godt til rette og her bliver der nu også tid til sjov, ballade og gode oplevelser sammen, og på kryds og tværs af huset. Vuggestuegruppen har været udfordret af, at Kristen har haft fri til at passe hendes mand, som desværre har været ramt af en alvorlig sygdom – han er nu heldigvis i bedring, og Kristen er tilbage igen. Selvom vi ved det faste personales fravær dække, specielt vuggestuegrupperne ind, med personale fra børnehaven og med kendte vikarer, så kan det naturligvis ikke undgås at børnene bliver påvirket af dette, men nu er alle tilbage igen.

På stuerne er der opslag om vinterferie, vi vil meget gerne vide om I kommer eller holder fri – så kan vi planlægge indkøb til køkkenet og personalets mødetider.

Vi har sagt farvel til Dagtilbud Ellekær og er nu en del af Skjoldhøj dagtilbud – der er meget der skal på plads i sådan en fusionsproces, og det er derfor I ikke endnu fået en plan over lukkedage i 2020. Men det er dog altid som det plejer, at vi har lukket i de 3 dage før påske (6,7 og 8 april), dagen efter kr. himmelfartsdag, (22. maj) grundlovsdag (d. 5.juni), i uge 29-30 og i dagene mellem jul og nytår (24,28,29,30 og 31 december).  

På disse lukkedage er Bulderby lukket, men der vil være behovspasning for dem som ikke måtte have mulighed for at find alternativ pasning, i en af dagtilbuddet andre institutioner. Deltagelse i behovspasning er kun muligt efter aftale med Søren. Høre vi ikke fra jer, er det det samme som at I holder fri.

Sidste frist for at tilkendegive behov til Søren, for at deltage i pasning i forbindelse med påskeferien er man mandag d.2. marts.

I løbet af foråret er der en række arrangementer i Bulderby, som vi håber i vil finde tid til at deltage i.

X i kalenderen:

Fredag d. 7. februar                   

Fastelavn & forældrekaffe. Vi slår katten af tønden fra kl. 9.00, og fra kl.14.30 er der forældrekaffe og fastelavnsboller

Onsdag d. 1. april

Bulderby har fødselsdag, og det fejres med stor kage fra kl. 14.30, og måske kommer Cirkus Bulderby forbi….

Fredag d.24. april                       

Rollatordag – bedsteforældre alle slags er velkomne til at kigge forbi til have hygge – invitation kommer senere

Torsdag d. 7 maj.                           

Arbejdsdag, valg til forældreråd og fællesspisning – invitation kommer senere.

Mange hilsner, fra alle os i Bulderby

Comments are closed.