Ferie og lukkedage

Ferie og lukkedage

Kære Forældre

Tusind tak for hjælpen med få lukket hele dagtilbuddet op igen. Det glæder os, at vi sammen får det til at fungere. Der er mange nye ting, vi alle skal forholde os til, og ved fælles hjælp går det rigtig godt.

Vi i dagtilbuddet har stor forståelse for, at I har meget at se til men beder jer alligevel om at melde ind indenfor fristen d. 24. april eller senest d. 29. april kl. 12.00 ift. flg. Fællespasningsdage:

Fredag d. 22. maj – dagen efter Kr. Himmelfart

Fredag d. 5. juni, hvor institutionerne lukker kl. 12.00

Uge 29 13. juli – 17. juli

Uge 30 20. juli – 24. juli

På dage med fællespasning skal I give besked til den pædagogiske leder, hvis I har brug for pasning. Husk at der skal være tidspunkter på for både aflevering og afhentning for hver dag, I har brug for Fællespasning.

Hvis vi intet hører fra jer, holder jeres barn/børn fri.

Vi ved, at I alle har måttet ændre i jeres planer og måske har brugt ferie og afspadsering for at få hverdagen til at hænge sammen – men på den anden side ved vi også, at alle har brug for ferie.

Med venlig hilsen

Johnny Krämer Christensen Dagtilbudsleder

Comments are closed.