Nyt fra Bulderby

Nyt fra Bulderby

Kære Alle,

Lidt nyheder fra Bulderby i denne mærkelige tid. Bulderby er åben igen og vi har fået indrette os efter de mange nye retningslinjer. Det går fint, selvom der er rigtig meget som både børn, forældre og personale lige skal vænne sig til. Det tage vi i stiv arm og højt humør.

Vi er ude hele dagen og nyder, at vejret har været med os og, at vi hver dag kan se resultaterne af den varme sol på træ og planter – det hele bliver bare så smukt.

Alle børn er inddelt i grupper og er sammen i disse grupper med den samme voksne hele dagen – næste. De børn som er her i mange timer, vil i ydretimerne nogle gange kunne opleve, at skulle være i en anden gruppe den først eller sidste time. I grupperne leger vi, laver aktiviteter, går på små ture, og forsøger i det hele taget at have et så normalt Bulderby liv som muligt.

For at vi kan lave grupperne er det meget vigtigt, at vi senest torsdag i hver uge har kendskab til jeres barns mødetider i kommende uge, og hvis i ved det også gerne for flere uger. Det er et meget stort puslespil at få lavet planer der overholder de nye retningslinjer, men hvis vi kender jeres barns mødetider, så går det lidt nemmere.

Da alt forældre kontakt er ved lågen, så har vi ikke så meget mulighed for samtaler med jer som vi gerne vil have – men I kan være helt sikre på, at hvis jeres barn har haft en anderledes dag end normalt, så skal vi nok kontakte jer, på samme måde kan i være sikre på at beskeder fra jer til lågvagten, nok skal komme rette sted hen. Er der noget i gerne vil drøfte med os, så ring – så finde vi tid til at snakke samme.

Mange forældre har spurgt os om de er noget de kan hjælpe os med – og mange tak for det

Det er en stor hjælp:

  • At vi kender jeres barns mødetider senest torsdag i hver uge, og gerne for længere tid
  • At jeres barn er klar til, og forberedt på at skulle lege ud, og på at aflevering foregår hurtigt
  • At I har tøj med i en pose med tydeligt navn
  • At I har eftermiddagsmadpakke med, med tydeligt navn
  • At I ikke har legetøj og accessoires med

Bulderby er åbent fra 630 til 1700, fredag 1630. Hvis I har mulighed for det, og kun hvis, så er det en stor hjælp for os hvis I ikke kommer i ydretimerne. I ydretimerne har vi meget praktisk arbejder, vask, afspritning, planlægning osv. som også skal klares.

Læs vigtige informationer om ferie og lukkedage

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.