Nyt om valg og regntøj

Nyt om valg og regntøj

Så blev det vådt – husk at jeres børn skal have regntøj og gummistøvler på når de kommer, hvis det har regnet om natten eller ser ud til regn i løbet af dagen. Vi er stadig ude næste hele dagen, og kun ved vedvarende regn i lårtykke stråler eller tordenvejr trækker vi indenfor.

Det er en meget stor hjælp, at I har givet børnene tøj på til ude liv inden I kommer – det tager meget lang tid at iføre 42 børn regntøj……

Vi har for tiden besøge af håndværkere. De sætter nyt akustikloft, og flere lamper op i al-rummet. Det skulle gerne betyde, at vi får en meget bedre akustik i al-rummet, og betyde at vi har bedre mulighed for selv at bestemme hvor der skal være lys. Det glæder vi os til at bliver færdigt.

Så fik vi valgt et nyt forældreråd – selvom der kun har været én forældre som ny opstiller. Heldigvis vil næsten hele det gamle forældreråd gerne fortsætte   – og så regner vi med, at alle jer der ikke har meldt sig i år, er klar næste år!

Det nye forældreråd består af:

Daniel (far til Arthur & Erik)                    

Henriette (mor til Ida)

Henrik & Majken (forældre til Jeramias)

Kenneth & Camilla (forældre til Asta og Johanne)

Sumeta (mor til Indira & Karishma)

Sofie & Gunnar (forældre til Otto)

Tillykke med valget!

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.